Ponieważ to mój pierwszy post chciałbym serdecznie powitać chorwacko-zakręconych forumowiczów. Mam na imię Andrzej i mieszkam w Poznaniu. Od kilku miesięcy przeglądam sporadycznie to forum a od dwóch tygodni spędzam tu prawie każdą wolną chwilę - a jakże, planuję wyjazd TAM
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy dzielą się tu swoją wiedzą i doświadczeniami. Myślę, że i ja po powrocie będę miał się czym podzielić.
Jestem już przytłoczony ilością informacji, otrzymałem już z TAMTĄD kilka odmownych odpowiedzi więc jakby przy okazji ośmielę się poprosić również o pomoc (do sierpnia kiedy chcę wyjechać coraz mniej czasu). Dodam, że umiem googlować i znam maps.google.com, dzięki którym - i temu forum - zawęziłem sobie obszar poszukiwań.
Będę ogromnie wdzięczny za każdy bezpośredni kontakt na kwaterę w okolicach Omis, Pisak, i tym podobnych. Poszukuję dwóch apartamentów 2+1 z klimatyzacją, raczej na odludziu i jak najbliżej morza.
Dziękuję za każdą informację (andy.plmałpaonet.eu lub gg5267786), która ułatwi mi dołączenie do Waszego grona
Pozdrawiam
Andrzej