Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podziękowanie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andy.pl
Cromaniak
Podziękowanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy.pl » 12.06.2007 19:59

Ponieważ to mój pierwszy post chciałbym serdecznie powitać chorwacko-zakręconych forumowiczów. Mam na imię Andrzej i mieszkam w Poznaniu. Od kilku miesięcy przeglądam sporadycznie to forum a od dwóch tygodni spędzam tu prawie każdą wolną chwilę - a jakże, planuję wyjazd TAM :D

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy dzielą się tu swoją wiedzą i doświadczeniami. Myślę, że i ja po powrocie będę miał się czym podzielić.

Jestem już przytłoczony ilością informacji, otrzymałem już z TAMTĄD kilka odmownych odpowiedzi więc jakby przy okazji ośmielę się poprosić również o pomoc (do sierpnia kiedy chcę wyjechać coraz mniej czasu). :oops: Dodam, że umiem googlować i znam maps.google.com, dzięki którym - i temu forum - zawęziłem sobie obszar poszukiwań.
Będę ogromnie wdzięczny za każdy bezpośredni kontakt na kwaterę w okolicach Omis, Pisak, i tym podobnych. Poszukuję dwóch apartamentów 2+1 z klimatyzacją, raczej na odludziu i jak najbliżej morza.

Dziękuję za każdą informację (andy.plmałpaonet.eu lub gg5267786), która ułatwi mi dołączenie do Waszego grona :D

Pozdrawiam
Andrzej
Ostatnio edytowano 20.11.2008 20:23 przez andy.pl, łącznie edytowano 2 razy
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 12.06.2007 20:16

andy.pl napisał(a):Ponieważ to mój pierwszy post chciałbym serdecznie powitać chorwacko-zakręconych forumowiczów. Mam na imię Andrzej i mieszkam w Poznaniu. Od kilku miesięcy przeglądam sporadycznie to forum a od dwóch tygodni spędzam tu prawie każdą wolną chwilę - a jakże, planuję wyjazd TAM :D

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy dzielą się tu swoją wiedzą i doświadczeniami. Myślę, że i ja po powrocie będę się miał czym podzielić.

Jestem już przytłoczony ilością informacji, otrzymałem już z TAMTĄD kilka odmownych odpowiedzi więc jakby przy okazji ośmielę się poprosić również o pomoc (do sierpnia kiedy chcę wyjechać coraz mniej czasu). :oops: Dodam, że umiem googlować i znam maps.google.com, dzięki którym - i temu forum - zawęziłem sobie obszar poszukiwań.
Będę ogromnie wdzięczny za każdy bezpośredni kontakt na kwaterę w okolicach Omis, Pisak, i tym podobnych. Poszukuję dwóch apartamentów 2+1 z klimatyzacją, raczej na odludziu i jak najbliżej morza.

Dziękuję za każdą informację (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg5267786), która ułatwi mi dołączenie do Waszego grona :D

Pozdrawiam
Andrzej

Witaj w naszym gronie
napewno postaramy Ci się pomóc

pzdr :papa: :hut:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.06.2007 20:17

Na przyszłość pamiętaj , że apartamenty należy rezerwować o wiele wcześniej :wink:
andy.pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy.pl » 12.06.2007 20:20

mkm napisał(a):Na przyszłość pamiętaj , że apartamenty należy rezerwować o wiele wcześniej :wink:

taaak, ale to na przyszłość :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.06.2007 20:32

Zobacz wysłaną przeze mnie wiadomość . :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 13.06.2007 06:53

Witaj, też Ci cos wysłałem, pzdr, Krystof
andy.pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy.pl » 13.06.2007 08:07

dzięki mkm i Krystof za błyskawiczną reakcję.
Kiedy (nie "jeśli" :D ) coś znajdę na pewno dam znać
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 13.06.2007 20:20

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:roll:

pzdr :papa: :hut:
andy.pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy.pl » 14.06.2007 09:07

Coś mi się pojawiło w Marusici (kwatera) ale i pytanie :D

Przez całą rivierę Omis i dalej biegnie główna droga do Dubrownika.
Jak bardzo jest uciążliwy i słyszalny ruch samochodowy na kwaterach położonych (jak mi się wydaje) stosunkowo blisko tej magistrali???

Krystof, proszę przeczytaj maila.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 14.06.2007 10:03

przeczytałem i odpisałem :), zazdroszczę Ci tego Marusici ... Krystof
andy.pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy.pl » 15.06.2007 11:50

No to JADĘ :oczko_usmiech: !!!
Mam rezerwację. Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy starali się mi pomóc.
Teraz już na spokojnie zacznę przygotowywać trasę, atrakcje na miejscu - czyli przerzucam się do innych wątków. :papa:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone