Jadę na przełomie lipca i sierpnia.
Wielkie dzięki za wszystkie wskazówki.
Już nie mogę doczekać się wyjazdu!
grzybek81 napisał(a):Witam
Czy ktos mógłby coś więcej napisać o tej miejscowości?
Jest gdzie wieczorem się wybrać na piwo, coś zjeść, pochodzić bo małych ciasny uliczkach:) czy raczej trzeba odrazu uderzać do Splitu?
Tak naprawdę szukam na wrzesień jakiegoś klimatycznego miasteczka i póki co mam oferty właśnie z Podstrany, Tribunj i Breli i nie wiem, które z tych 3 miejscówek wybrać.
saturn_18 napisał(a):Wieczorem polecam wyprawę do Gornej Podstrany,gdzie mieszka większośc mieszkańców Podstrany,wynajmując turystom własne domy nad morzem.Droga na górę znajduje się obok przystanku ałtobusowego,naprzeciw kempingu,łatwo trafić,idzie się ok.godziny,a w nagrodę czeka was rewelacyjny widok na Adriatyk,Brac i Split,no i ten wspaniały zachód słońca,a wszystko to z sprzed baru z zimnym piwkiem lub winkiem w ręku Bar znajduje się zaraz za Kościołem,ale by zobaczyć zachód słońca na czas trzeba rozpącząć wspinaczkę już ok.16-17,kiedy to jeszcze jest ok.27 stopni,ale naprawdę warto.
Bahama napisał(a):Na razie tyle Wiem, że sporo pytań, ale może komuś będzie się chciało odświeżyć podstranskie wspomnienia ?
Pozdrawiam Artur