Wcale mnie nie dziwi posunięcie rządu macedońskiego- albo wyjście do Europy z zaplecza Bałkanów, albo izolacja i straty pieniędzy oraz zapomnienie.
Zobaczycie, ze potem przyjdzie czas na Albanię. Zmiany są nieuchronne.
CRO_Marek napisał(a):Po powrocie z Podstarany opiszę jak wygląda plaża i czy było warto spędzić urlop. Mam nadzieję, że będzie jak zawsze w CRO - super
CRO_Marek napisał(a):waw!! jednak temat się nie urwał
Po powrocie z Podstarany opiszę jak wygląda plaża i czy było warto spędzić urlop. Mam nadzieję, że będzie jak zawsze w CRO - super
A na jeżowce polecam buty plażowe. Nie tylko można na jeżowce nadepnąć.
CRO_Marek napisał(a):Na temat Podstrany i o plaży napisałem wyżej. Apartament Perisic - rewelacja!
agaagata napisał(a):CRO_Marek napisał(a):Na temat Podstrany i o plaży napisałem wyżej. Apartament Perisic - rewelacja!
A jak dojazd z Polski? Przez Węgry czy Austrię? Ile godz trwała podróż? Drogie są winiety? Ja zarezerwowałam w Podstranie domek (apartament) przy plazy. Rezerwowałam dokładnie wczoraj już na nastepny rok i tylko był już 1 termin wolny, wszystko pozajmowane!!!! Nie sądziłam, że jeszcze jedne wakacje się nie skonczyły a tu już brak wolnych miejsc na następny rok.
Dzwoniłam do 4 róznych osób i pytałam o nocleg i terminy i juz pozajmowane na następny rok. Podejrzewam, że własnie te apartamenty przy samej plaży tak szybko są własnie rezerwowane. Ja płące 80 euro za dobe za A5.
Poniżej namiary na mój apartamencik:
http://www.apartmentsada.com/en.html
Mam nadzieję ze również bedziemy zadowoleni z pobytu.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...