kafur napisał(a):A ja tam w przyszłym roku jadąc do CRO zabiorę wszystkie możliwe dokumenty potwierdzające moją tożsamość włącznie z metryką urodzenia.
a ja na wszelki wypadek wezmę świadecto maturalne i paszport polsatu
kafur napisał(a):A ja tam w przyszłym roku jadąc do CRO zabiorę wszystkie możliwe dokumenty potwierdzające moją tożsamość włącznie z metryką urodzenia.
gwadas napisał(a):Ciekawe czy w związku z rozszerzeniem strefy Schengen Chorwaci nie wprowadza wiz wjazdowych dla obywateli UE skoro Unia będzie takich od nich wymagać
gwadas napisał(a):Ciekawe czy w związku z rozszerzeniem strefy Schengen Chorwaci nie wprowadza wiz wjazdowych dla obywateli UE skoro Unia będzie takich od nich wymagać
gospodarz napisał(a):Plumek napisał(a): Straż Graniczna jakiegokolwiek państwa ma prawo nas wylegitymowac i sprawdzić naszą tożsamość - a taki dokument potwierdza w naszym kraju i w krajach UE jedynie dowód osobisty, ....
i paszport
Plumek napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Plumek napisał(a): W Polsce sam paszport nic Ci nie da.
Nieprawda.
No to idź do banku i załatw se kredyt na sam paszport.
Idź do Wydziału Komunikacji i ubiegaj sie o prawo jazdy, dowód rejestracyjny.
Plumek napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Plumek napisał(a): W Polsce sam paszport nic Ci nie da.
Nieprawda.
No to idź do banku i załatw se kredyt na sam paszport.
Idź do Wydziału Komunikacji i ubiegaj sie o prawo jazdy, dowód rejestracyjny.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi