RobCRO napisał(a):Gościu pochodził z słynnego miasta Bielsko-Biała.
Jakiego miasta!? Z czego słynnego? Robert...
RobCRO napisał(a):Gościu pochodził z słynnego miasta Bielsko-Biała.
Interseal napisał(a):RobCRO napisał(a):Gościu pochodził z słynnego miasta Bielsko-Biała.
Janusz Bajcer napisał(a):Robercie - zamki zamkami a Piotr "przewodnik" gdzie na zdjęciu
caal napisał(a):To opowieść na wątek - hotelowe horrory, albo cos w tym stylu. Niemniej opinii o Przemyslu mi ten incydent nie zepsuł.
Piotrek_B napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Robercie - zamki zamkami a Piotr "przewodnik" gdzie na zdjęciu
Piotr-przewodnik robił za statyw
wojan napisał(a):Rob - szkoda,że bedąc w Rzeszowie nie zboczyłeś do Przemyśla bo to już tylko rzut beretem
A w Przemyślu mógłbyś zaliczyć kolejne na swojej trasie zamki:
Zamek Kazimierzowski w Przemyślu i Zamek w Krasiczynie
Ale mam nadzieję,że co się odwlecze to nie uciecze
Pozdrav.
RobCRO napisał(a):
Janusz...niestety spotkanie CROmaniaków nie zostało uwiecznione na fotografii. Ale chyba słowo dwóch osób, że się spotkało wystarczy???
Pozdrav svima
RobCRO napisał(a): Ponadto, park z tymi drzewami...i o ile mnie pamięć nie zawodzi, to jak Sapiehom rodził się syn, to sadzono dąb i nazywano to drzewo imieniem syna, a jak córka, to sadzono, hmm..lipę czy akację?
Interseal napisał(a):RobCRO napisał(a):Gościu pochodził z słynnego miasta Bielsko-Biała.
RobCRO napisał(a):Rano też trochę "pofociłem" rynek i jego okolice. Muszę stwierdzić, że rynek przypadł mi do gustu, ciekawy ratusz, kamieniczki, pośrodku pomnik T. Kościuszki. Ogólnie fajne miejsce.
RobCRO napisał(a):PS dangol, dzięki za Bratysławę...może na forum założymy "zamkowy" wątek????