PAP napisał(a):chcieliśmy spotkać się z Kulkami, ale że Oni nie odzywali się przed datą naszego wyjazdu
Od tego czasu sprawdzaliśmy skrzynkę regularnie, ale już później chyba zrezygnowaliście z Pragi........... Doszliśmy do wniosku, że przygotowujecie się już do tegorocznej wyprawy na Bałkany
PAP napisał(a):I choć obiektywnie na to patrząc można by długo dyskutować i spierać się, które miejsce i które góry ładniejsze, to my oczywiście bezdyskusyjnie wiemy, że Durmitor choć niczego sobie, to gdzież mu tam do naszych Tatr
Można by Tylko po co
PAP napisał(a):wymieniamy trochę PLN na SKK
Ja w tym roku pozbyłem się wreszcie resztek zapasów SKK pozostałych jeszcze po naszych pobytach w tymże kraju i w tychże opisywanych przez Ciebie okolicach ostatnio w 2003 Kupiłem benzynę
Od przyszłego roku w SK - EURO.......
PAP napisał(a):o tej porze roku jaskinie Lodową i Wolności można zwiedzać jedynie z przewodnikiem od 9:00 do 16:00, tak więc nie tym razem
A szkoda....... jaskinia Wolności jest naprawdę warta odwiedzenia, Lodowa może nieco mniej....... Ciekawsza jest Dobsinska Ladova Jaskynia. No ale przecież to nie koniec relacji może jeszcze tam będziecie...........
PAP napisał(a):Sama Jasna na końcu doliny sprawia wrażenie raczej stacji narciarskiej, bo bez śniegu nie za bardzo wiadomo co by można tu robić
Tak, to miejsce nie jest ciekawe. Ale coś można zostawić samochód i podejść na Chopok
A tak w ogóle............. fajnie, że znowu (wreszcie) piszesz..........
Pozdrawiam