Ryanair odwołuje loty do Chorwacji zarezerwowane na lipiec czy ktoś z Was również ma problem z wysyłką formularza o zwrot środków za bilety? Kontakt z infolinią jest utrudniony, a robot obsługujący chat nie radzi sobie w tej sytuacji może ktoś był w podobnej sytuacji i coś podpowie
Rozmawiałaś pewnie z bootem. Sprawę załatwisz na tym czacie: https://cdn.livechatinc.com/ryanair?lang=pl - rozmowa z konsultantem, poproś o przesłanie na @ potwierdzenia rozmowy. Sama tak prosiłam o zwrot kasy z dwóch lotów, bo formularz nie działał, teraz czekam na zwrot. Tylko potrzebujesz cierpliwości, bo długi jest czas oczekiwania. Wolę taką formę niż tel. bo mam dowód na to, że złożyłam dyspozycję.Magdalena S. napisał(a):Z chatu dostaliśmy odpowiedz, że nie zrozumieli, o co nam chodzi.
Nie podejrzewam, że R. by zbankrutował. Mają dużo samolotów a to spora wartość.Magdalena S. napisał(a):Chyba, że wcześnie zbankrutują...
Magdalena S. napisał(a):Od poniedziałku powinniśmy wypoczywać w hiszpańskiej Esteponie.
Natomiast dostaliśmy MEiL, że odwołują nasz lot powrotny (szczęście w nieszczęściu, że siedzimy w domu) i możemy domagać się zwrotu kasy.
Formularza nie da się wypełnić.
Nr rezerwacji wskazuje jako błędny.
.
piekara114 napisał(a):Nie podejrzewam, że R. by zbankrutował. Mają dużo samolotów a to spora wartość.Magdalena S. napisał(a):Chyba, że wcześnie zbankrutują...
Mi napisali, że zwrot do miesiąca czasu, więc spokojnie czekam.
Powrót do Alternatywne środki lokomocji