Podróż poślubna-POMOCY!!!
napisał(a) katarina85 » 11.02.2011 11:21
Witam wszystkich uzytkowników. Jak widzicie jestem tu nowa ale pisze z ogromna prosba. W sierpniu wychodze za maz i wraz z narzeczonym na swa podroz poslubna wybralismy Chorwacje. Nigdy tam nie bylismy, a chcemy aby ta najwżniejsza wyprawa w naszym zyciu byla niezapomniana. Prosze polećcie Nam jakas miejscowosc godna odwiedzenia, z urokliwa plażą. Moze od razu napisze co mnie interesuje, bedzie ładniej w podpowiedzeniu. Z racji ze to bedzie nasz miesiac miodowy nie interesuja nas jakies wielkie miasta pelne ludzi itp. bardziej chodzi nam o cos mniejszego, romantycznego z urokliwymi zatoczkami. Do dyspozycji mamy samochod takze dojechanie do jakiejs plazy nie bedzie stanowilo problemu. Planujemy wyjaz tak z koncówka sierpnia poczatkiem wrzesnia, mam nadzieje ze juz nie będzie tak tloczno. Jesli ktos ma sprawdone kwatery godne polecenia to takze poprosze o jakiegos linka. Bede baaardzo wdzieczna za wszelkie propozycje, chce zaplanowac udany wyjaz ktory bedzie wspomnieniem na długie lata. Pozdrawiam katarina