20 h za kierownicą - to powinno być karalnemarcel232 napisał(a):ja zawsze jade na raz. dziecko przynajmniej polowe trasy przespi a przez druga czesc oglada bajki. Z wybrzeza jezdze teraz przez niemcy wiec do dalmacji mam 2000km w 1 strone ale spokojnie przejezdzam to w 20h. Cale zycie pracuje o roznych porach dnia, czeste zmiany stref czasowych, itp wiec dla mnie zadna roznica czy to dzien czy noc. kiedys zona probowala mnie zmienic ale....bardziej sie meczylem siedzac obok niz za kolkiem wiec teraz ja jezdze.
Drogi rufusie ja też mogę jechać 20 h ale co to jest za jazda sam wracałem raz z Makarskiej( 1400 km 20 h ) non-stop i jak nie będę zmuszony to więcej nie pojadę.rufus71 napisał(a):Jasio a ty swoje.Ja też moge 20 godz jechać. Daj już spokój każdy jedzie jak chce a tobie nic do tego.A może ty jesteś z ITD?
Cholender masz racje zapomniałemnew1984 napisał(a):jasio napisał(a): Na tym kończę z tym tematem idę pogadać o oponach . Jak ktoś czuł się obrażony to przepraszam i życzę szczęśliwych powrotów z urlopu czy to w dzień czy to w nocy .
Jasio, tak ciężko dotrzymać słowa?
ronin85 napisał(a):Witam
Nie znalazłem podobnego tematu.
Zastanawiam się czy nie pokonać trasy W-wa - Primosten w nocy.
Wyjechac ok godziny 17.00 tak aby na rano być na miejscu.
Czy ktoś z Was podróżował nocą ? Jak wrażenia ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi