Podróż na Ośle
napisał(a) darek1 » 01.06.2009 20:14
Osioł Dalmacki - Zastanawiam się nad wynajęciem Osła i odbycia nim podróży po Chorwacji. Sprawę traktuję bardzo poważnie i jestem już po pierwszych rozmowach leasingowych z właścielem tegoż miłego zwierzęcia . Ostatnio jest to temat moich wieczorowych rozważań. Jazda na Ośle zapewne jest bardziej emocjonująca niż skok na bange. Rodzina z lekkim uśmiechem przysłuchuje się mojej wersji podróży, ale chyba akceptują taką formę przemieszczania się. Zastanawiam się nad numerem rejestracyjnym Osiołka, chyba nadam mu mój nick Darek1, wtedy każdy z cromaniaków mnie rozpozna w dalekim kraju. Co sadzicie o takiej ekstremalnej podróży. Czy oby nie za długo mi się zejdzie z jazdą. Zamierzam jechać od Primostenu do Dubrownika. Jeśli mi się uda to już w przyszłym roku pojadę na Ośle już z Zagrzebia do Medjugorie żeby się pomodlić za bezpieczną podróż. Ciekawe ile chorwaci liczą wynajęcie osła na dobę. Wybieram się na początku lipca. Ile mi się zejdzie nie wiem. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum, rozpoznacie mnie po koszulce z logo cro forum. Pamiętajcie o zdjęciach i słodyczach dla Osiołka- strasznie lubi polskie krówki. No to narazie, tymczasem koleżanki i koledzy.