AndrzejJ. napisał(a):Osioł na ośle będzie podróżował. Koniec świata. :
darek1 napisał(a):Witam. Przymierzam się do kolejnej podrózy na Ośle. Może jakaś kolezanka zechce mi towarzyszyć w turystycznej podróży po Dalmacji. Pozdrawiam
darek1 napisał(a):Witam. Przymierzam się do kolejnej podrózy na Ośle. Może jakaś kolezanka zechce mi towarzyszyć w turystycznej podróży po Dalmacji. Jesli chodzi o te miłe zwierzeta to nie ma sprawy już to mam obgadane z właścicielem Branko Antonoviciem. Pozdrawiam
anakin napisał(a):malina1959 napisał(a):Darek1 , dwoje na jednym ośle
Chcesz zajeżdzić zwierze
Pozdrawiam Gośka
Raczej jedna na dwóch.
darek1 napisał(a):Witam. Przymierzam się do kolejnej podrózy na Ośle. Może jakaś kolezanka zechce mi towarzyszyć w turystycznej podróży po Dalmacji. Jesli chodzi o te miłe zwierzeta to nie ma sprawy już to mam obgadane z właścicielem Branko Antonoviciem. Pozdrawiam
darek1 napisał(a):bluesman napisał(a):odpowiednie służby mają to gdzieś ............ cóż folklor
Pewnie, że mają gdzieś skoro Osioł pisze takie uwagi. Miłego dnia
bluesman napisał(a):................
Powrót do Alternatywne środki lokomocji