Jak się niema co się lubi,to się lubi co się ma,ja klimy niemam,a jadę do Cro czwarty raz i też dam radę,głowa do góry(polecam podróż nocą). [/i]Tomas napisał(a):Witam,
Mam pytanko. Wybieram sie w ostatnim tygodniu czerwca na Istrie (Porec). Niestety mam autko bez klimy. Prosze o obiektywne opinie czy da sie zniesc taka podroz w aucie bez klimy.
Z gory dzieki.
Tom
: Popieramslapol napisał(a):Byłem bez klimy - byłem z klimą. Potwierdzam, że Z przyjemniej niż BEZ. Jednakże nie wyklucza to wyjazdu BEZ - da się wytrzymać i basta - lepszy wyjazd na południe BEZ , niż pobyt nad Bałtykiem Z (tzn. klimą naturalną, czyli powietrze 20 st., woda 16 st. )
Pozdravki
mab napisał(a):Na 3 pobyty w Chorwacyjnej rzeczywistosci tylko raz wlaczylem klime i to tylko dlatego ,ze parking byl sloneczny. Klima jest ok w korkach ale gdy juz sie jedzie niekoniecznie. I jeszcze jedno szok termiczny gdy wychodzimy z samochodu na slonce roznica 30 stopni powoduje natychmiastowe zlanie potem i trudnosc przystosowania organizmu w jednej chwili.
Pakula napisał(a):Witam,coś na temat klimy moge powiedzieć.W cro byliśmy z rodzinką w sierpniu 2003 roku,straszne upały wtedy były,brakowało wody,straszne pożary,dokładnie w Pakostane.Wracając do klimy jechaliśmy fiatem Bravo z klimą,wszystko było super aż do czsu gdy na około 80km przed Pakostane nagle klima sie spsuła!!!!!! Zacząłą sie katastrofa,nieszło wytrzymać.Jechałem a w ręce miałem recznik.Dzieciaki tak strasznie marudziły że miałem dość.Jeżdziłem po różnych warsztatach i nikt nieumiał mi tego naprawić.Wkurzyłem sie i sam zabrałem sie do roboty i naprawiłem.Okazało sie ze wpadła dwucentówka do gniazda zapalniczki i ciągle robiła zwarcie.W tym roku też wybieramy sie do CRO ale mam Mondeo bez KLIMY,i mam wielki problem,wiem jak jest z klimą i wiem jak jest bez.Ale słuchajcie brak Klimatyzacji nie powstrzyma mnie żebym niejechał do tego pięknego kraju.Pozdrawiam
FUX napisał(a):Pakula napisał(a):Witam,coś na temat klimy moge powiedzieć.W cro byliśmy z rodzinką w sierpniu 2003 roku,straszne upały wtedy były,brakowało wody,straszne pożary,dokładnie w Pakostane.Wracając do klimy jechaliśmy fiatem Bravo z klimą,wszystko było super aż do czsu gdy na około 80km przed Pakostane nagle klima sie spsuła!!!!!! Zacząłą sie katastrofa,nieszło wytrzymać.Jechałem a w ręce miałem recznik.Dzieciaki tak strasznie marudziły że miałem dość.Jeżdziłem po różnych warsztatach i nikt nieumiał mi tego naprawić.Wkurzyłem sie i sam zabrałem sie do roboty i naprawiłem.Okazało sie ze wpadła dwucentówka do gniazda zapalniczki i ciągle robiła zwarcie.W tym roku też wybieramy sie do CRO ale mam Mondeo bez KLIMY,i mam wielki problem,wiem jak jest z klimą i wiem jak jest bez.Ale słuchajcie brak Klimatyzacji nie powstrzyma mnie żebym niejechał do tego pięknego kraju.Pozdrawiam
Poszukaj klimy na rynku wtórnym z aut z demontażu, w firmach zajmującymi się klimatyzacjami lub poszperaj w google. Instalacja elektryczna teoretycznie powinna być przygotowana do jej montażu.
Koszt nie powinien przekroczyć 2kPLN
Pozdrawiam
FUX
Pakula napisał(a):Zobacze może coś tam znajde, niebardzo tylko rozumiem co napisałeś na temat ceny 2kPLN?? co to znaczy?
Pakula napisał(a):FUX napisał(a):Pakula napisał(a):Witam,coś na temat klimy moge powiedzieć.W cro byliśmy z rodzinką w sierpniu 2003 roku,straszne upały wtedy były,brakowało wody,straszne pożary,dokładnie w Pakostane.Wracając do klimy jechaliśmy fiatem Bravo z klimą,wszystko było super aż do czsu gdy na około 80km przed Pakostane nagle klima sie spsuła!!!!!! Zacząłą sie katastrofa,nieszło wytrzymać.Jechałem a w ręce miałem recznik.Dzieciaki tak strasznie marudziły że miałem dość.Jeżdziłem po różnych warsztatach i nikt nieumiał mi tego naprawić.Wkurzyłem sie i sam zabrałem sie do roboty i naprawiłem.Okazało sie ze wpadła dwucentówka do gniazda zapalniczki i ciągle robiła zwarcie.W tym roku też wybieramy sie do CRO ale mam Mondeo bez KLIMY,i mam wielki problem,wiem jak jest z klimą i wiem jak jest bez.Ale słuchajcie brak Klimatyzacji nie powstrzyma mnie żebym niejechał do tego pięknego kraju.Pozdrawiam
Poszukaj klimy na rynku wtórnym z aut z demontażu, w firmach zajmującymi się klimatyzacjami lub poszperaj w google. Instalacja elektryczna teoretycznie powinna być przygotowana do jej montażu.
Pozdrawiam
FUX
Zobacze może coś tam znajde, niebardzo tylko rozumiem co napisałeś na temat ceny 2kPLN?? co to znaczy?
FUX napisał(a):Pakula napisał(a):FUX napisał(a):Pakula napisał(a):Witam,coś na temat klimy moge powiedzieć.W cro byliśmy z rodzinką w sierpniu 2003 roku,straszne upały wtedy były,brakowało wody,straszne pożary,dokładnie w Pakostane.Wracając do klimy jechaliśmy fiatem Bravo z klimą,wszystko było super aż do czsu gdy na około 80km przed Pakostane nagle klima sie spsuła!!!!!! Zacząłą sie katastrofa,nieszło wytrzymać.Jechałem a w ręce miałem recznik.Dzieciaki tak strasznie marudziły że miałem dość.Jeżdziłem po różnych warsztatach i nikt nieumiał mi tego naprawić.Wkurzyłem sie i sam zabrałem sie do roboty i naprawiłem.Okazało sie ze wpadła dwucentówka do gniazda zapalniczki i ciągle robiła zwarcie.W tym roku też wybieramy sie do CRO ale mam Mondeo bez KLIMY,i mam wielki problem,wiem jak jest z klimą i wiem jak jest bez.Ale słuchajcie brak Klimatyzacji nie powstrzyma mnie żebym niejechał do tego pięknego kraju.Pozdrawiam
Pozdrawiam
FUX
Zobacze może coś tam znajde, niebardzo tylko rozumiem co napisałeś na temat ceny 2kPLN?? co to znaczy?
2.000,- PLN
Odwiedź w niedzielę Przeźmierowo; tam powinieneś coś znaleźć.
Pozdrawiam
FUX
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi