lolek80 napisał(a):darek1 napisał(a):Koleżanko Sysiu czekamy na dalszą relację po wekendzie majowym. Pozdrawiam.
BUhahha jesteś żenujący..najpierw nie dawałeś spokoju ślicznej Ines , a teraz przerzuciłeś się na nową koleżankę..podstarzały podrywacz
Sysia bardzo "ładna" relacja
Tylko nie stary podrywaczu Lolku Bolku. Co nie pamiętasz jakżeś do Ines pięty smolił mistrzu kolorowy, tak że musiałem Ciebie powstrzymywać. Bardziej interesowałeś się w jakich to spodenkach chodzi śliczna Ines niżli krajobrazy jakie pokazywała na forum. Jakiż to wstyd na forum przyniosłeś, świat dawno takiego nie widział. No nieładnie, nieładnie Lolek, bardzo nieładnie. A teraz wymawiasz mi, że podrywam koleżankę Sysię. A co to nie wolno mi czy co. Nie dziwota kolego, nie dziwota, obie są warte naruszeń przykazań boskich. Może zaczniesz bardziej interesować się pisemnymi relacjami niżli zdjęciami koleżanek turystek miłośniczek podróży po Chorwacji. Pozdrawiam kolegę serdecznie
Może byś tak zamieścił ciekawą relację z ilustracjami, niżli szpiegował mnie na forum.