Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

podpowiedzi na lato 2007

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kkkasia
Globtroter
podpowiedzi na lato 2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 18.09.2006 09:46

witam,
niecały tydzień temu wróciłam z dubrowvnika. Było rewelacyjnie !!! I miasto i hotel i atmosfera i pogoda - wspaniałe!
oczywiście juz w drodze powortonej zastanawialiśmy sie z mężem nad miejscem gdzie spędzimy wakacje w przyszłym roku. Jasne jest że będzie to Chorwacja. Ale gdzie? może ktoś z was pomoże nam wybrać?
Interesuje nas hotel lub apartamenty przynajmniej 3 gwiazdkowe i z basenem. Jeżeli macie jakieś podpowiedzi będe wdzięczna.
Sama moge polecić wspaniałe miejsce w Umagu (Istria) i Dubrowniki. odpowiem na pytania, prześlę fotki, itp.

z góry dzięki za pomoc :)
kasia
Mariusz Gubernat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz Gubernat » 18.09.2006 12:02

Witam
Mam 2 namiary (jeden z basenem).
Podaj maila to Ci prześlę.
Pozdrawiam
kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 18.09.2006 12:21

dzieki za szybka reakcję
podaję kontakt ze mną
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 20.09.2006 15:02

Cieszę się Kasiu,że podobało Ci się w Dubrovniku,bo po częsci to chyba także moja zasługa,że tam pojechałaś :lol: .
A jeśli chodzi o przyszły rok to myślę,że wart polecenia jest hotel Andrija w Sibeniku.Wprawdzie sam tam nie byłe,ale buli tam moi przyjaciele do których mam pełne zaufanie.Ja widziałem zdjęcia i film.Jedzenie super(Aczkolwiek nie all inclusive),pokoje ok(są nawet lodówki) i jest w hotelu coś w rodzaju aquaparku.Takze myślę,że miejsce godne polecenia.

pozdrav
kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 21.09.2006 09:14

witaj,
cieszę się, że sie odezwałeś, bo zapodziałam gdzieś twojego maila a chciałam CI bardzo podziękować. Bo to w 100% prawda, ze Mincete wybrałam dzięki Tobie i twoim informacjom! wakacje były cudowne. Pogoda na medal a miejsce sam wiesz :)
jeżeli masz więcej informacji od znajomych o hotelu który proponujesz mi na następne lato to podeślij mi prosze na maila - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
a jak twój wyjazd w tym roku? byłeś? z tego co pamiętam to też miałeś oko na jakieś miejsce w Chorwacji :)
pozdrawiam
Irish
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irish » 21.09.2006 14:53

z tego co wiem o Mincecie, to bardzo podobny w standardzie hotel do Neptuna w Tucepi. Bylem tam 2 tygodnie w sierpniu. Tu forum/viewtopic.php?t=13576&highlight=neptun
zamiescilem jego opis.
Chetnie dowiedzialbym sie czegos nt Mincety. Bo stwierdzilismy ze jezeli jeszcze pojedziemy do Chorwacji to tylko w okolice Dubrovnika.
kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 21.09.2006 15:27

Irish, przeslij swój adres mailowy a przesle ci fotki z Mincety - osobiście BARDZO POLECAM, dobry standard, bdb jedzonko, ładna okolica. jedyny minus to fakt, ze plaża nadmorska jest o klika schodów niżej i nie da sie być "równocześnie" nad basenem z dziećmi i samemu nad morzem :)
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 21.09.2006 17:26

Również proszę o namiary na tego typu kwatery
Wielkie dzięki
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 21.09.2006 20:01

Witam Kasiu. Proszę o przesłanie mailem jakichś zdjęć polecanego przez Ciebie pensjonatu, no i oczywiście jakichś namiarów. Byłbym zobowiązany, gdybyś podała również jakieś przykładowe ceny. Oto mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Serdecznie pozdrawiam. Piotr
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 21.09.2006 20:35

Mariusz Gubernat napisał(a):Witam
Mam 2 namiary (jeden z basenem).
Podaj maila to Ci prześlę.
Pozdrawiam

Mariuszu jeśli ten basen to ten o którym rozmawialiśmy u Zorana .............. to raczej bym go jednak chwilowo nie polecał :)
kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 22.09.2006 08:09

Piotrze, moje odczucia nt Mincety oraz fotki przesle ci bezpośrednio na maila:)
a mój adres mailowy juz podawałam "kkc-kasia@o2.pl"
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 14.12.2006 20:54

kkkasia napisał(a):witaj,
cieszę się, że sie odezwałeś, bo zapodziałam gdzieś twojego maila a chciałam CI bardzo podziękować. Bo to w 100% prawda, ze Mincete wybrałam dzięki Tobie i twoim informacjom! wakacje były cudowne. Pogoda na medal a miejsce sam wiesz :)
jeżeli masz więcej informacji od znajomych o hotelu który proponujesz mi na następne lato to podeślij mi prosze na maila - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
a jak twój wyjazd w tym roku? byłeś? z tego co pamiętam to też miałeś oko na jakieś miejsce w Chorwacji :)
pozdrawiam

Witam, w tym roku byłem w Vela Luce w hotelu "Adria" na wyspie Korcula. Z pobytu byłem bardzo zadowolony i polecam ten hotel. Jedyny mankament to brak atrakcji wieczorem ale w miłym towarzystwie można spędzić wieczór. W 2007r. chcę odwiedzić Dubrownik i okolice, których nie widziałem od 20 lat. Z Twojego postu wynika, że byłaś w hotelu Minceta. Jak byś mogła przesłać mi kilka informacji na temat tego hotelu ze zdjęciami to byłbym bardzo wdzięczny.
Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdtawiam
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 03.01.2007 18:18

Ja mogę polecić hotel Arkada na Hvarze w Starim Gradzie, hotel trzy gwiazdkowy z basenem, przy samej plaży, dobre warunki a jeszcze lepsze jedzenie (wręcz wyśmienite). Polecam, spawdzone,byłam z mężem we wrześniu. Moge przesłać zdjęcia.
Co do hotelu Adria na Korczuli w Vela Luce, nie byłam ale z opini wiem, że nie zaciekawie forum/viewtopic.php?t=14043
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 03.01.2007 19:43

Polecam hotel Borak (cztery gwiazdki - w pełni zasłuzone) w Bolu na Bracu, gdzie byłem pod koniec września 2006. Wszystko super, spałem w pokojach AJP, jedyny mankament to słaby wieczorny program artystyczny (nieco zmęczony po całym dniu entertaiment team :wink: ) - no ale to info dla miłosników takich rzeczy :twisted: . Z Bolu są urządzane wycieczki statkiem do Hvaru i Pakleni Otoci, a także do Blaci. Jak chcecie to poczytajcie: forum/viewtopic.php?t=13813&postdays=0&postorder=asc&start=30. Obok Boraka (profil deutche emeryten, ale opcja 2+2 też jest) są jeszcze zaraz przy nim należące do tej samej firmy: Elaphusa ( **** tylko 2+1 - profil welness) i Bonaca ( *** profil rodziny z dziećmi i AI) - podobno też bardzo dobre. Można o wszystkich poczytać w katologu tui "Dojazd własny", albo zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
:papa:
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 03.01.2007 19:45

assia i norbert napisał(a):Ja mogę polecić hotel Arkada na Hvarze w Starim Gradzie, hotel trzy gwiazdkowy z basenem, przy samej plaży, dobre warunki a jeszcze lepsze jedzenie (wręcz wyśmienite). Polecam, spawdzone,byłam z mężem we wrześniu. Moge przesłać zdjęcia.
Co do hotelu Adria na Korczuli w Vela Luce, nie byłam ale z opini wiem, że nie zaciekawie forum/viewtopic.php?t=14043

Korzystając z wątku zapytam czy byliście w Arkadzie z tui czy z neckermannem (albo jeszcze inaczej), jaka plaża i czy możecie napisać coś o bungalowach obok hotelu :?:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

podpowiedzi na lato 2007
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone