Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

podpowiedzi na lato 2007

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 27.05.2007 10:53

Buber napisał(a):Dostałem wczoraj (trochę późno bo wyjazd tuż tuż, ale są) vouchery na Orebic i podana tam jest taka stronka: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Po lewej stronie trzeba kliknąć Bellevue, bo bezpośredni link nie wchodzi.
Pa :lol: :papa:
Wojtek

Wojtku dziękuję Ci bardzo za info. Obejrzałam zdjęcia. Tak szczerze powiedziawszy wygląda nawet dobrze i zachęcająco. Fajna stronka, napewno się przyda. I mapka jest.
Co do vouchera to my już dostaliśmy, pomimo wyjazdu we wrześniu ale przeglądając z czystej ciekawości nie zauważyłam w nim informacji o stronie którą podałeś. Twoje biuro widać solidniejsze. :D
Dodam jeszcze (może się do czegoś przyda) stronę z mapką Orebić, prosiłam o nią na forum i niejaki segur pomógł i zamieścił link:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

a tu podaje źródło z forum:
forum/viewtopic.php?p=205225&highlight=#205225

Ps. Jak wynika z Wyjazdowego Kalendarza Dorotki jedziecie już w czerwcu, zostało wam niewiele czasu, pewnie jesteście na etapie pakowania :D
Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam udanych wakacji. :papa:
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 27.05.2007 18:50

Dzięki !
Zamierzam cos napisać jak będę w miejscu.
Pozdrav
deszcz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) deszcz » 21.06.2007 16:04

witam serdecznie:)
czy korzystali państwo z usług jakiegoś biura?? jeśli tak, to które jest godne polecenia?? osobiście mam lekką awersję do biur podróży, ale w tym roku niestety musze skorzystać z ich usług:/ bardzo proszę o jakąś wskazówkę.. może ktoś zna jakąś sprawdzoną ofertę.. dobre biuro + hotelik/ pensjonat *** koniecznie z basenem, najlepiej południowa dalmacja
z góry dziękuję za jakąkolwiek odp:)
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 21.06.2007 18:30

To rozumiem.
Polecam hotel Riu Borak z katalogu tui (****) - pisałem o nim w swojej relacji o Bracu i hotel Neptun w Tucepi - też tui (***AI). Nie polecam - lepiej unikac hotelu Bellevue w Orebicu (tui **AI). O dwóch ostatnich pisałem w relacji z b.r. z Tucepi/Orebic. O Neptunie dużo pisał Irish.
Pozdrav
Agnji
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnji » 21.06.2007 21:05

Popatrz sobie na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Maja duzy wybor kwater prywatnych i na pewno posluza rada :wink:

Maja przedstawicielstwo w Warszawie (wiem bo to moja byla firma :D
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje