Ładnie.
Dobra robota Torac.
Buber napisał(a):Kibicowałem od samego początku i nie zawiodłem się.
Pięknie było.
A co do mentalności tubylców - do tej pory "najszerszy" i najciekawszy opis .
Pozdravki
arturac napisał(a):piękne zdjęcia i ujmująca relacja!!jedziemy tam we wrześniu dlatego mam do Ciebie dwa pytania, pierwsze to oczywiście namiar na Viktora i jego apartamenty:) a drugie to jak z benzyną na miejscu, gdzie tankowałeś.Pozdrawiam..ale mi smaka narobiłeś i weź tu człowieku wysiedż w pracy jeszcze prawie miesiąc
Torac napisał(a): Duba to plaże szczególnie 2 i 3 od wioski.
Zaparkowałem i idę na zwiad. Przeszedłem chaszcze , walnąłem jeszcze głową o konar drzewa i miałem Duby serdecznie dość. Ale pojawiała mi się długa i przez nikogo niezasiedziana plaża
Idę dalej, bo podobno 3 też zacna. Również trudne dojście tym razem po wydeptanych nieco skałkach i jestem
zawodowiec napisał(a):Ja też jeszcze raz podziękuję za takie opisanie wrażeń
Chyba kiedyś już kogoś pytałem - zdaje się że na drodze z Borka do Trstenika teraz jest asfalt? Jak w 2003 raz tam jechaliśmy po zjeździe z tunelu to był dosyć wredny szutr z bajborami walącymi w podwozie
sylwiatg napisał(a):Wybieramy sie w te okolice na począdku września i chciałabym wiedzieć czy nie ma tam sklepów w ogóle-to znaczy żadnych ni jednego,czy może jakaś piekarnia i spożywczak sie trafi??
Powrót do Nasze relacje z podróży