Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Željko Trojanović. Ten dom przy molo, na plaży, stojący tyłem do morza, w którym zapewne kupowałeś lody i piwo. Tak się domyślam w każdym razie z forumowego śledztwa. Nota bene mógłbyś napisać kilka słów jeśli łaska (;
sam_fischer napisał(a):Željko Trojanović. Ten dom przy molo, na plaży, stojący tyłem do morza, w którym zapewne kupowałeś lody i piwo. Tak się domyślam w każdym razie z forumowego śledztwa. Nota bene mógłbyś napisać kilka słów jeśli łaska (;
Dopiero teraz relację przeczytałem za namową naszego kolegi znad jeziora Gopło, który chce mnie wyleczyć z wyspy Brač i wysłać na Pelješac Zawsze na wypoczynek szukam "zadupia", więc Podobče z Twojej relacji bardzo mi się spodobało, może nawet się kiedyś skuszę Jakby co to zapraszam znów na kawę (a może i coś mocniejszego) to omówimy ten temat