Torac napisał(a):DziękiAdam.B napisał(a):Świetna relacjazgadza sięAdam.B napisał(a): i cudowna miejscePoszłoAdam.B napisał(a):mam pytanie czy można prosić o jakieś namiary na kwatery
Torac napisał(a):aga_manka napisał(a):Podpisuję się i poprosze też o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję!
Poszło!
Adam.B napisał(a):jeden mini sklepik by się przydał ( do kupienia owoców , kruha , itp _) :d i już nic więcej potrzebnego w Podobuce by nie było .
Torac napisał(a):Adam.B napisał(a):jeden mini sklepik by się przydał ( do kupienia owoców , kruha , itp _) :d i już nic więcej potrzebnego w Podobuce by nie było .
U Viktora była opcja że mozna najpotrzebniejsze rzeczy zamówić sobie u żony która dojeżdżała do Orebića do pracy.
Ponadto Peljesać kusi wypadami , na drogę główną wyjeżdża się przy Mokalo a tam już niedaleko do dużego konzuma na peryferiach Orebića.
Adam.B napisał(a):no tak fajna opcja u Viktora;) ale dziwne że żadna osoba nie skusiła się na zrobione takiego mini mini straganu z Owocami wiesz o co mi chodzi i chociaż Kruh;)
Torac napisał(a):Adam.B napisał(a):no tak fajna opcja u Viktora;) ale dziwne że żadna osoba nie skusiła się na zrobione takiego mini mini straganu z Owocami wiesz o co mi chodzi i chociaż Kruh;)
Opcja biznesowo - podejrzewam deficytowa. Podobuće to raptem 25-30 domów. Jak jest do 60-80 turystów to max.
Powrót do Nasze relacje z podróży