Witam,
chcialbym wybrac sie gdzies na tydzien na poczatku lipca.
Wazne dla mnie jest to zebym mogl z moja zona doleciec tam samolotem za stosunkowo rozsadne pieniadze i pewnie wynajac na miejscu samochod.
Bylem w zeszlym roku(samochodem) na wyspie Brac w miejscowosci Sumartin i zakochalem sie w tym miejscu.
Malo ludzi, plaze gdzie spokojnie mozna znalezc intymne miejsce z dala od innych ludzi. W dodatku pare krokow do 'cywilizacji' gdzie mozna zjesc pyszna rybke i zrobic podstawowe zakupy. Woda cudowna, ciepla i przejrzysta....no wiecie - taki raj dla lubiacych spokój i ceniacych sobie prywatnosc
Niestety w tym roku nie mam za duzo urlopu wiec szkoda mi czasu na podroz autem. Z moich wstepnych poszukiwan wynika ze aby dostac sie do chorwacji z naszej pieknej ojczyzny musialbym koczowac z 7 godzin w jakims monachium albo leciec z gazylionem przesiadek co wygeneruje ceny rzedu 2.000 zl za bilet (za 3.000 mozna do usa juz w obie strony poleciec heh) . Moze po prostu sie nie znam ale np norwegian (ktory ponoc w zeszlym roku mial loty z wawy do splitu) w tym roku odmawia ze mna wspolpracy.
Poradzcie cos prosze znawcy wspanialych zakamarkow naszego swiata.