w tym portalu przegięto zdecydowanie
http://www.cromaniak.prv.pl/
nie dosyć ,że zaniżają poziom cro.pl to jeszcze zwinęli z cro.pl
relacje ,zdjęcia itd
podłość ludzka nie zna granic !!!
liwan napisał(a):Platon, można kogoś nie lubić ale słowa są zdecydowanie za ostre.
platon napisał(a):w tym portalu przegięto zdecydowanie
...
platon napisał(a):nie dosyć ,że zaniżają poziom cro.pl
liwan napisał(a):Podobno niezgodnie z jakąś zasadą netykiety (syn mnie uświadomił nie tak dawno, ale nie trafia mi do przekonania) piszę po raz trzeci.
Zajrzałem na tą "złą" stronkę i co? Układ mi się podoba. NIE WNIKAM W PRAWA WŁASNOŚCI TREŚCI TAM ZAWARTYCH - głównie grzecznościowe. Zauważam niekonsekwencję jednej z twórczyń strony, która wcześniej przypisywała sobie prawo pierwszeństwa nazwy innego forum, a tutaj lekką ręką korzysta z wypowiedzi i pracy innych osób. Czy to dyskwalifikuje? Mam nadzieję że nie. Może wyjaśnienie i duże "przepraszam" coś załatwi?
zawodowiec napisał(a):Leszku, moim skromnym zdaniem trochę się dałeś podpuścić. Jak już zakładamy błękitne hełmy to nie po to żeby się dawać prowokować
A w ogóle dzięki za dobre słowo.
Józek, też się nie daj wpuścić...
pzdr
wojan napisał(a):To co tu sie ostatnio dzieje da sie podsumować jednym stwierdzeniem-depresja sezonowa.Jest to jednostka chorobowa opisana w wielu podręcznikach,jej podłożem jest zmniejszona ilość światła(krótszy dzień),która w działaniu na organizmy żywe powoduje to co widać wyżej-malkontenctwo,brak tolerancji,ciągły zły nastrój,napastliwość itd itp.Tak więc kochani byle do wiosny !
P.S W leczeniu można stosować specjalne lampy.
Pozdrawiam.