Czytam te ostatnie strony... Coś mi nie pasuje... Czemu się wcinasz w relację figuska, myślę sobie...
I wtedy dopiero się zorientowałam, takie podobne tytuły
Wybacz za to teraz nie pozostaje mi nic innego jak wrócić na początek i przeczytać...
dhmegi napisał(a):Witam, tym razem u Ciebie.
Przeczytałam Twoją relację i obejrzałam te miliony zdjęć. Bardzo mi się podoba i jedno i drugie.
Ciekawie opisałaś Wasze przeżycia. Mam wrażenie, że nasze wyjazdy były bardzo podobne. Przede wszystkim dlatego, że były w tym samym czasie, a miejsca docelowe znalazły się w dość bliskiej odległości od siebie, stąd pogodę mieliśmy taka samą.
Pisałaś, że Makarska została zalana 12 czerwca 2016, a ja tam właśnie wtedy byłam. Faktycznie lało porządnie. Więcej o tym będzie w mojej relacji, w której jesteś już moim gościem.
Ta gra, którą widziałaś w Makarskiej nazywana jest w Chorwacji balote lub boćanje i też o niej będzie w mojej relacji.
tyniolek napisał(a):Czytam te ostatnie strony... Coś mi nie pasuje... Czemu się wcinasz w relację figuska, myślę sobie...
I wtedy dopiero się zorientowałam, takie podobne tytuły
Wybacz za to teraz nie pozostaje mi nic innego jak wrócić na początek i przeczytać...
ewula91 napisał(a):Ha ha ha! To jeszcze nic! Ja wchodzę na forum, klikam "zobacz swoje posty" i myślę, "o w relacji figuska nowe posty, ostatnia pisała tyniolek to sobie poczytam co tam nowego" (Twój nick już kojarzę ze zdjęciem ). Klikam a tu mi zdjęcie mojego parkingu wyskakuje i też w pierwszej chwili zgłupiałam, co ono robi u figuska
No to witam w mojej przestarzałej już relacji i zapraszam na pierwszą stronę
Gosia2826 napisał(a):Bardzo fajna relacja napewno sie przyda w wakacje..Ja w Podgorze od 25.06
adam-lca napisał(a):Masa informacji,zdjec,swada,humor-masz talent do piora(dzis...klawiatury:).Powinnas zalozyc jakis blog-sukces gwarantowany.
Dziekuje za relacje-wiele sie dowiedzialem przed pierwsza wizyta w Chorwacji.
Powrót do Nasze relacje z podróży