Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam wszystkich bardzo serdecznie :* Zdjęcia będą, tylko mam ich tyle, że... dzisiaj przeglądałam przez 20 minut zdjęcia z pierwszego dnia, właściwie tylko z przejazdu i mam dość. Jak to mi Sebek całą wyprawę powtarzał włączył mi się system "chińczyk". Nerwówki nie koniec, ja się bardzo szybko stresuję i panikuję
Sądzę, że nikt się nie pogniewa za dużą liczbę zdjęć, a wręcz przeciwnie - zyskasz naszą aprobatę więc nie wybieraj, tylko dawaj wszystko, jesteśmy spragnieni chorwackiego słoneczka
No to ja też z chęcią poczytam, zwłaszcza że za tydzień Zaostrog mnie wita , a przecież to te same okolice. Co do zdjęć im więcej tym lepiej, ale wiem po sobie i mojej relacji, że ciężko coś wybrać a zdjęć też miałem jak japoński turysta.
jaachu napisał(a):Co do zdjęć im więcej tym lepiej, ale wiem po sobie i mojej relacji, że ciężko coś wybrać a zdjęć też miałem jak japoński turysta.
U mnie to zależało od tego, który aparat miałam. Zazwyczaj brałam oba, czyli powiedzmy, że trochę lepszą cyfrówkę (chociaż czasy jej świetności chyba już minęły) no i drugi taki do ręki maluteńki. I tym właśnie pstrykałam jak oszalała.