Oczywiście ja również chętnie się przywitam
i coby nam się ... pod tego "śledzika"
koleżanki Anety.K. miło się czytało
misiekmb1 napisał(a):.....Po zapoznaniu się gdzie będziemy mieszkać przystąpiliśmy do wtargania gratów na 1 piętro bo tam właśnie z żoną i córką mieliśmy spędzić najbliższe 2 tygodnie ,ale o tym w następnym odcinku. C.D.N.
Dżejan napisał(a):@misiekmb1 to nasz pobyt w Podgorze się zazębił, byłem od 12 do 22 lipca 2012
chetnie pooglądam Twoje fotki a Ty popatrz na moje: riwiera-makarska-2012-w-ciemno-rodzina-2-2-1-raz-t37525.html
piekara114 napisał(a):misiekmb1 napisał(a):.....Po zapoznaniu się gdzie będziemy mieszkać przystąpiliśmy do wtargania gratów na 1 piętro bo tam właśnie z żoną i córką mieliśmy spędzić najbliższe 2 tygodnie ,ale o tym w następnym odcinku. C.D.N.
Witam,
czekam na opis apartamentu i jego zdjęcia. Możesz na priv podesłać mi namiary na priv - pasażer mocno namawia na tą dzielnicę, a bezpośrednich namiarów jakoś wiele nie znalazłam
Czekam na dalszy ciąg
misiekmb1 napisał(a):piekara114 napisał(a):misiekmb1 napisał(a):.....Po zapoznaniu się gdzie będziemy mieszkać przystąpiliśmy do wtargania gratów na 1 piętro bo tam właśnie z żoną i córką mieliśmy spędzić najbliższe 2 tygodnie ,ale o tym w następnym odcinku. C.D.N.
Witam,
czekam na opis apartamentu i jego zdjęcia. Możesz na priv podesłać mi namiary na priv - pasażer mocno namawia na tą dzielnicę, a bezpośrednich namiarów jakoś wiele nie znalazłam
Czekam na dalszy ciąg
Nie ma problemu ,zdjęcia będą i to sporo a kontakt do właścicieli podeślę Ci na priv
emi13214 napisał(a):Bardzo dobrze Ci idzie to pisanie, więc nie rób zbyt długich odpoczynków, bo my jesteśmy żądni wszystkiego co chorwackie!!!!
Powrót do Nasze relacje z podróży