ag88 napisał(a):PODGORA!!!
Kocham, kocham, kocham!
Spędziłam tam pierwszy tydzień września 2011 w hotelu Aurora, po tygodniu objazdu. Zakochałam się w Chorwacji w tym roku wracamy autem gdzieś na Riwierę Makarską, a być może do Podgory.
Twoje zdjęcia sprawiły, że łzy w oczach stanęły. Nie wiedziałam, że można tak pokochać miejsce
Dziękuję za super relacje i zdjęcia
Pozdrawiam i życzę miłego urlopu
smoki napisał(a):ag88 napisał(a):PODGORA!!!
Kocham, kocham, kocham!
Spędziłam tam pierwszy tydzień września 2011 w hotelu Aurora, po tygodniu objazdu. Zakochałam się w Chorwacji w tym roku wracamy autem gdzieś na Riwierę Makarską, a być może do Podgory.
Twoje zdjęcia sprawiły, że łzy w oczach stanęły. Nie wiedziałam, że można tak pokochać miejsce
Dziękuję za super relacje i zdjęcia
Pozdrawiam i życzę miłego urlopu
Mamy jeszcze bardziej. Podgora a ściślej Caklje usidliło nas chyba na wieczność.
belgrano napisał(a):Co Wy tam robicie co roku? Pytam z ciekawości bo ja jestem w 1 miejscu może ze 2 razy a potem dalej szukam nowego. Co Was trzyma i jak spedzacie czas znając już wszystko?
belgrano napisał(a):Co Wy tam robicie co roku? Pytam z ciekawości bo ja jestem w 1 miejscu może ze 2 razy a potem dalej szukam nowego. Co Was trzyma i jak spedzacie czas znając już wszystko?
misiekmb1 napisał(a):Podgora (drugi raz ) oczywiście
Od 26 lipca do 08 sierpnia będę grasował po wodach Riviery Makarskiej
aniulkaa napisał(a):misiekmb1 napisał(a):Podgora (drugi raz ) oczywiście
Od 26 lipca do 08 sierpnia będę grasował po wodach Riviery Makarskiej
Ja Chorwacja piąty raz.
Podgora po raz pierwszy , 27.07-10.08.
A Twój opis tego mnie miejsca sprawia , że jeszcze bardziej nie umiem się doczekać!
Powrót do Nasze relacje z podróży