Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podgora - był ktoś?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak
Re: odp.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.03.2006 12:30

jarekc napisał(a): Myślę że Tucepi jest wieksze od Podgory.

Miasteczka te sa porównywalne - Tučepi jest jednak bardziej rozciągnięte wzdłuż plaż, hotele są po jednej stronie miejscowości, a fajne apartamenty - po drugiej :)
T.o.m.a.s.z.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) T.o.m.a.s.z. » 24.03.2006 12:56

Plaża w Podgorze na zdjęciach z kwietnia to chyba była fotografowana w okresie przypływu morza. Zapewniam trzy letnim doświadczeniem że normalnie ma szerokość 4 - 7 m. Z drugiej strony to i tak mało biorąc pod uwagę letni najazd turystów. Pozdrawiam
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 24.03.2006 15:13

Witam wszystkich wtrące sie że tak powiem w rozmowe,przeglądam różne wasze propozycje i ta Podgora zaczyna mi sie podobać.Ja byłem w 2003 roku w Pakostane(żona ja i dwójka dzieciaków).Pierwszy nasz wyjazd na wakacje zagraniczne,wymyśliłem sobie Chorwacje i... I teraz jestem zauroczony tym krajem.W tym roku planujemy wyjazd,chciałbym pojechać troche bardziej na południe,gdzieś jeszcze za Splitem.Tak żeby było w miare spokojnie ale bez przesady.Podsuńcie mi jakieś propozycje z góry dziękuje :D
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 24.03.2006 15:25

Pakula napisał(a):W tym roku planujemy wyjazd,chciałbym pojechać troche bardziej na południe,gdzieś jeszcze za Splitem.

Za Splitem dopiera zaczyna się Chorwacja :-)

Pozdr
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 24.03.2006 15:57

Tak?? no to teraz będe miał problemy z zaśnięciem.Myśle ze możemy śmiało jechać w ciemno,zawsze coś sie znajdzie, a jak sie troche pochodzi to coś fajnego i taniego sie znajdzie.Najlepiej byłoby nad samym morzem,no ale wiąże sie to napewno ze wzrostem ceny!!.Gdzieś dalej myśle ze będzie taniej.Tak mi sie wydaje :roll: W każdym razie tak tanio jak w 2003 roku to sie chyba nieda znależć.Za 7 nocy i za cztery osoby zapłaciłem 150euro!!!!!!!!! I jeszcze niezapłaciłem opłaty klimatycznej!!!
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 24.03.2006 18:13

Pakula napisał(a):I jeszcze niezapłaciłem opłaty klimatycznej!!!

Cichutko... nie nalezy sie chwalic ze sie ni płaci podatków... :-)

pozdr
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 24.03.2006 22:59

Szperałem,szperałem i znalazłem. Podgora i okolice, oraz Medugorje.
http://www.fajnefoty.neostrada.pl/index.html
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne