witam wszystkich ,decyzja podjeta wyjazd w ciemno 02.07.2012
z tąd moje pytanie co polecacie bo nie wiem na co sie zdecydować.
Brist,Zaostrog,czy Podace,zalezy mi na względnym spokoju,odpoczynku bez zgiełku ,gdzie go znajdę
irekz12 napisał(a):witam wszystkich ,decyzja podjeta wyjazd w ciemno 02.07.2012
z tąd moje pytanie co polecacie bo nie wiem na co sie zdecydować.
Brist,Zaostrog,czy Podace,zalezy mi na względnym spokoju,odpoczynku bez zgiełku ,gdzie go znajdę
Bunio napisał(a):W tym roku miał być Brist,wyszedł Zaostrog, jak będzie to się okaże.Na forum nie ma zbyt wiele informacji o w/w miejscowościach,przynajmniej z ostatniego okresu
Bunio napisał(a):W tym roku miał być Brist,wyszedł Zaostrog, jak będzie to się okaże.Na forum nie ma zbyt wiele informacji o w/w miejscowościach,przynajmniej z ostatniego okresu
Miken77 napisał(a):Bunio napisał(a):W tym roku miał być Brist,wyszedł Zaostrog, jak będzie to się okaże.Na forum nie ma zbyt wiele informacji o w/w miejscowościach,przynajmniej z ostatniego okresu
Zdecydowanie Brist. Byłem w sierpniu 2010 r. Same superlatywy, brak negatywów. W razie co, pytaj o szczegóły.
Aki napisał(a):Witam,
Tutaj moja relacja z zeszłego roku z Bristu i nie tylko: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=33789&highlight=
pozdrawiam
michalek_101 napisał(a):Miken77 napisał(a):Bunio napisał(a):W tym roku miał być Brist,wyszedł Zaostrog, jak będzie to się okaże.Na forum nie ma zbyt wiele informacji o w/w miejscowościach,przynajmniej z ostatniego okresu
Zdecydowanie Brist. Byłem w sierpniu 2010 r. Same superlatywy, brak negatywów. W razie co, pytaj o szczegóły.
Witaj my wybieramy się w tym roku 12.06 i praktycznie mało wiemy o tej miejscowości czy mógłbyś napisać swoje wrażenia z pobytu w tej miejscowości , czy są jakieś knajpy,lody ,sklepy,może jakieś namiary na apartamenty ( jedziemy w ciemno ) , mógłbyś podesłać jakieś fotki z Brista ? mój adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Za pomoc wielkie dzięki i POZDRAWIAM
michalek_101 napisał(a):Aki napisał(a):Witam,
Tutaj moja relacja z zeszłego roku z Bristu i nie tylko: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=33789&highlight=
pozdrawiam
Aki twoją relacje już dawno czytałem i powiem ci ,że między innymi dzięki tobie jedziemy w tym roku do Bristu
jak byś mógł wysłać jakieś ( każdą ilość zdjęć ) na @ było by fajnie ( muszę jeszcze przekonać kuzynkę ,że Brist to dobra decyzja )
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne