piotrf napisał(a):Ta druga (pln) to jest raczej rowerowa ,czy skuterowa . . . nawet
piotrf napisał(a):
Czekam w takim razie na cd
mikokrak napisał(a):Mam pytanie do kleeberga, kojarzysz może czy to zdjęcie którę pokazujesz "w stronę gradaca " zrobione jest z uliczki prowadzącej do plaży a po prawej stronie znajduje suię pizzeria i apatamenty?? Bo coś znajomo mi to wygląda, kilka lat temu właśnie tam mieszkałem, tam gdzie pizzeria, ale nie pamiętam nazy lokalu i właścicieli.Pozdrawiam
mikokrak napisał(a):Przeglądnąłem wątek "Podaca" i im bliżej wyjazdu (czerwiec??) ciągnie mnie coraz dalej na południe, może właśnie Podaca to będzie bo jak ogladam fotki ze starej części miejscowości i Mali Zoran to wspomnienia wracają i chce się tam wracać.Mam pytanko do forumowiczów czy ma ktoś może namiary na fajną kwaterkę, poniżej Jadranki?? Pozdrav
mikokrak napisał(a):Też jestem za wyjazdem w ciemno po lekturze forum, tym bardziej, że w grę wchodzą dwa terminy czerwiec lub wrzesień czyli "przed" lub 'po".Tylko moja połówka (chyba ładniejsza) obawia się jazdy w ciemno,ale mam jeszcze czas żeby nad tym popracować
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie