Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PODACA 2025

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
VONPLES
Cromaniak
PODACA 2025

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 18.01.2025 12:47

Po kilku latach witam wszystkich miłośników Podacy...nie wiem już czy jestem ciągle "Burmistrzem" , tej cudownej miejscowości ( pewnie już nie), ale adrem....kwatera zarezerwowana, oczywiście Hercegovacka 1 ....termin 04-14. kolovoz 2025...wątek rozpoczęty, nawet nie macie pojęcia jak się cieszę
Tofik_83
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tofik_83 » 18.01.2025 12:58

rozumiem jak się cieszysz -> cieszę się razem z Tobą :P

ja też się pochwale: że też jestem zadowolony bo w tym roku, po 2-letniej przerwie wracamy do Chorwacji :P
do tej pory nigdy nie jeździliśmy w to samo miejsce ale tym razem wyłamaliśmy się z tej "zasady" - drugi raz będziemy w Gradac :verryhappy:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 18.01.2025 13:27

Tofik_83 napisał(a):rozumiem jak się cieszysz -> cieszę się razem z Tobą :P

ja też się pochwale: że też jestem zadowolony bo w tym roku, po 2-letniej przerwie wracamy do Chorwacji :P
do tej pory nigdy nie jeździliśmy w to samo miejsce ale tym razem wyłamaliśmy się z tej "zasady" - drugi raz będziemy w Gradac :verryhappy:

W Podacy będę chyba już 8 raz.....chociaż po 6-letniej przerwie...zacząłem tam bywać w 2011 roku....i do 2018 spędzałem tam urlop .....pozdrawiam i zapraszam na spacer....
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 18.01.2025 18:31

Ciekawe co się zmieniło.....??? Bywając tam od roku 2011 ......nie było bankomatu...promenady do Gradaca...klimatyzacji w apartamentach.......oj stare czasy....

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone