LUKI40 napisał(a):Witam wszystkich
Wybieram się w tym roku pierwszy raz do Podacy i chciałbym zapytać stałych bywalców, czy znajdę tam bez wcześniejszej rezerwacji noclegu dla 2 osób w drugiej połowie czerwca ? czy raczej skorzystać z bookingu ?
Z góry dziękuję .
LUKI40 napisał(a):Dziękuję a może polecisz mi jakąś fajną miejscówkę ? Jako polski burmistrz Podacy napewno coś znasz godnego uwagi
LUKI40 napisał(a):Linka wprawdzie nie widzę ale dzięki za sugestie gdzie szukać
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty napisał(a):Witam
Nie ma sprawy MrM jak tam będę to na bieżącą w ramach możliwośći mogę się podzielić moimi wrażeniami z Podacy i tego apartamentu a jak będziesz chciał to wyśle ci fotki na maila...
Mam nadzieję że pozytywne opinie z B sie potwierdza
LUKI40 napisał(a):Witam
Jak wszystko się dobrze ułoży, to od niedzieli będę w Podacy przez 10 dni. Jeśli będą potrzebne jakieś informacje to z przyjemnością moge pisać i wstawiać zdjęcia na bieżąco ...
Pozdrawiam
toomas napisał(a):LUKI40 napisał(a):Witam
Jak wszystko się dobrze ułoży, to od niedzieli będę w Podacy przez 10 dni. Jeśli będą potrzebne jakieś informacje to z przyjemnością moge pisać i wstawiać zdjęcia na bieżąco ...
Pozdrawiam
Jak byś mógł to ja bym prosił o jakieś fotki tej plaży. Wybieramy się tam w sierpniu.
coglin napisał(a):toomas napisał(a):Jak byś mógł to ja bym prosił o jakieś fotki tej plaży. Wybieramy się tam w sierpniu.
Mogę Ci przesłać gdzieś w połowie lipca, bo będe na niej kilka razy się byczył
toomas napisał(a):Będę wdzięczny za jakieś informacje Ja w sierpniu wybieram się do apartamentu Anci