Nie wiem czy już nie za późno ale napiszę.
Teraz na plażę idzie się 5 min. zamiast 3
Żaden problem.
Apartamenty jak apartamenty - 3 i 4 miały remont gdzieś 3 lata temu.
1 i 2 też są w porządku.
Ja byłem dwa razy w apartamencie 2 - wszystko co widać na zdjęciach jest nadal na wyposażeniu.
Klimatyzacja, lodówka + zamrażalka, kuchenka działają. Nie wiem jak piekarnik w kuchence - nie używaliśmy.
W kuchni jest całe potrzebne wyposażenie - czajnik elektr., talerze, garnki, noże, sztućce, jakieś miski, kubki, szklanki, kieliszki, deski do krojenia, ścierki (czyste
), płyn do garnków, itd.
W łazience jest działająca pralka, suszarka do włosów, żelazko i deska do prasowania. Jest też mydło w płynie i oczywiście ręczniki.
Szaf i szafek jest pod dostatkiem - wszystko można było wypakować z walizek.
Na tarasie jest linka do rozwieszania prania. Spinacze też są.
Ja za drugim razem wziąłem dodatkowo przedłużkę (albo nawet dwie) i ostrzałkę do noży
Taras jest zdecydowanie bardziej zarośnięty krzakami kiwi niż na zdjęciach.
Ze zwierzątek to trochę komarków (małe, szybkie i ciche) - środki wzięte z Polski typu Off do psikania, Raid do kontaktu, dawały sobie z nimi rade. Zresztą na wyposażeniu apartamentu był Raid do kontaktu z zapasem płytek. Żeby nie było, to komary pojawiały się tylko wieczorem w okolicy jakiś krzaków, (np. na tarasie
) i nie było ich jakoś dużo.
Jest jeszcze czarny kot, którego trochę dokarmialiśmy. Był podczas naszych obu pobytów w apartamencie.
Mrówki sobie wędrują po okolicy, więc odradzam zostawianie jedzenia na tarasie na dłużej np. po południu albo na noc.
Zresztą ostatnio znalazły drogę do kuchni do otwartych cukierków w szafce. Na szczęście po interwencji (wybiciu) i zamknięciu cukierków w pojemniku więcej nie właziły do apartamentu.
Jeszcze jakaś modliszka się zaplątała, pojedyncze jaszczurki, raz odwiedził nas szczur
przebiegł sobie po kiwi.
Wrażenie dobre, nawet bardzo. W końcu to wakacje