Slawek_11 napisał(a):VONPLES napisał(a):Slawek_11 napisał(a):Jeszcze tylko 5 dni i startujemy do Podacy 3 rok z rzędu.
Gratulacje....Podaca ma coś w sobie....(8 razy) pozdrav
Wiesz Bogdan, że takie miejscowości jak Podaca wybiorą osoby, które chcą odpocząć od zgiełku dużych miast i parwanów z nad Bałtyku , rodziny z dziećmi aby nie martwić się o kawałek plaży jak dzieci jednak stwierdzą że chcą pospać dłużej . A to że Podaca jest dobrym miejscem wypadowym np. do Dubrovnika i Mostaru to kolejna zaleta.
I znowu sie załapałem na święto 3 sierpnia w Starej Podacy - polecam jak ktoś nie był.
Do zobaczenia na północnej plaży od 27.07 - 09.08.
P.S - mam nadzieję Bogdan że koledze też się spodoba u gospodarza co u niego bywasz
MrM napisał(a):Hej, było już chyba wspomniane w tym wątku. W samej Podacy jest jeden kantor, lepsze kursy i kilka kantorów nieopodal w Gradacu.
Również mam pytanie. Czy jest sens targac ze sobą parasol plażowy? Czy są może na Podaczańskich plażach miejsca dobrze zacienione? Moja dziewczyna chce się chronić od słońca i upiera się na ten parasol okrutnie. Sam zawsze chodziłem z ręcznikiem, teraz już mamy tyle tobołów, że jeszcze ten parasol, jego mocowanie itp, itd nie nastraja mnie pozytywnie
Już się tej Podacy nie mogę doczekać, niektórzy już po urlopach, a ja jeszcze 40DdW
VONPLES napisał(a):MrM napisał(a):Hej, było już chyba wspomniane w tym wątku. W samej Podacy jest jeden kantor, lepsze kursy i kilka kantorów nieopodal w Gradacu.
Również mam pytanie. Czy jest sens targac ze sobą parasol plażowy? Czy są może na Podaczańskich plażach miejsca dobrze zacienione? Moja dziewczyna chce się chronić od słońca i upiera się na ten parasol okrutnie. Sam zawsze chodziłem z ręcznikiem, teraz już mamy tyle tobołów, że jeszcze ten parasol, jego mocowanie itp, itd nie nastraja mnie pozytywnie
Już się tej Podacy nie mogę doczekać, niektórzy już po urlopach, a ja jeszcze 40DdW
Na południowej plaży jest zdecydowanie więcej cienia niż na północnej...… a parasol w żwirowym podłożu jest i tak trudno solidnie zamocować! Doczekasz się
kostek101 napisał(a):Witam
Jestem w Podacy właśnie i jak chcecie trochę prywatności to polecam ulice Hercegowivka Czy jakos tak. Jest bomba mało ludzi i skały was ochrona przed słońcem
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne