maniek_wroc napisał(a):W tym roku też wybieramy się do Podacy ... ostatnim razem byliśmy w połowie września ...tym razem planujemy 19-28 czerwiec. W planach wycieczka do Dubrownika i przeprawa promowa samochodem w Drveniku i zwiedzanie wyspy Hvar. Reszta czasu przeznaczona na relax na plaży południowej ...
Mikromir napisał(a):pkrzepka napisał(a):maniek_wroc napisał(a):przeprawa promowa samochodem w Drveniku i zwiedzanie wyspy Hvar.
Jeśli wyjedziecie rano zwiedzicie całą wyspę.
Czyli co?...
Ambitnie. Bo mnie 10 dni zabrakło na zwiedzenie całego Hvaru...
maniek_wroc napisał(a):Do czerwca jeszcze trochę czasu zostało więc plan można zmodyfikować ...ale po waszych sugestiach zastanawiamy się z żonką czy może to zwiedzanie rozłożyć na 2 dni ... w pierwszy zaliczyć Jeslę i pojechać do Stari Grad i tam spędzić popołudnie i wieczór oraz przenocować a następnego dnia zobaczyć te pola lawendowe w Bruslje i Hvar.... mam nadzieję że w czerwcu bez problemu będzie można znaleźć tam jakąś kwaterę na 1 noc.
Absolut napisał(a):Letko, ja tam wolę południową.
A tak w ogóle to witam wszystkich podacomaniaków.
Vonples, wierzę, że w tym roku dotrzesz do Podacy, czego i sobie życzę, na razie jest chyba 7:4 lub 8:4 dla Ciebie .
Dla tych co pierwszy raz jadą do Podacy, odradzam Bonace przy plaży południowej, w zeszłym roku było "słabo".