Slawek_11 napisał(a):Jeśli chodzi o kontakt mailowy z Filip-em to jest to chłopak ok. 20-25 lat, który jest tutaj na miejscu i jak wiekszość wciagu dnia wyleguje się na plaży. Umówiłem się z nim na 12 godzinę że dojadę do Podacy i był nawet 5 min przed czasem prosto z plaży i ręcznikiem. Wymaga dokumentów tożsamości - chyba do meldunku i oddaje je po uregulowaniu należności.
Slawek_11 napisał(a):Ja jestem do 11.08 autko wlepa na klapie.
Slawek_11 napisał(a):Ja jestem do 11.08 autko wlepa na klapie.
Tomala1978 napisał(a):Slawek_11 napisał(a):Ja jestem do 11.08 autko wlepa na klapie.
U mnie również wlepa na klapie
borussia napisał(a):To ja przejmę od Was pałeczkę - w Villi Nicolic jestem od 16.08
Slawek_11 napisał(a):Ludzi sporo. Od godz. 10 problem z miejscem na plaży północnej. Słowenie objezdzalem pierwszy raz Ilz - Ormoz i jest ogólnie ok poza kilkoma km w Austrii. Na granicy w Ormoz zero samochodów.
Tomala1978 napisał(a):Slawek_11 napisał(a):Ludzi sporo. Od godz. 10 problem z miejscem na plaży północnej. Słowenie objezdzalem pierwszy raz Ilz - Ormoz i jest ogólnie ok poza kilkoma km w Austrii. Na granicy w Ormoz zero samochodów.
Ja w zeszłym roku jechałem przez Ormoz i tez był luz ale zastanawiam sie czy nie jechać autostradą zwłaszcza że już jest cała przez Słowenię , zobaczymy jakie będzie natężenie ruchu .
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne