B12 napisał(a):Tomala i Mikromir Dzięki . Pozdrawiam.
Się polecamy
B12 napisał(a):Tomala i Mikromir Dzięki . Pozdrawiam.
Tomala1978 napisał(a):benito5 napisał(a):Tomala1978 napisał(a):B12 napisał(a):B12 napisał(a):Witam wszystkich. Za tydzień wybieram się do Podacy.
Całkiem blisko jest lidl jak by co Do zobaczenia na miejscu ja ruszam za 9 dni Jak będziecie mieć jakieś pytania piszcie śmiało , do Cro jeżdżę juz 8 lat
Tak dla ścisłości - tam nie ma lidla , tylko mini-market Studenac ...
Tak dla ścisłości nie pisałem że lidl jest w podacy , tylko że całkiem blisko
Tomala1978 napisał(a):Tak dla ścisłości - tam nie ma lidla , tylko mini-market Studenac ...
VONPLES napisał(a):Tomala1978 napisał(a):.....Za 13 dni o to może i ja spotkam weterana Podacy Bogdana , bo ja już za 7 dni Również pozdrawiam .
...od 8 sierpnia jestem na Hercegovackiej 1
B12 napisał(a):VONPLES napisał(a):Tomala1978 napisał(a):.....Za 13 dni o to może i ja spotkam weterana Podacy Bogdana , bo ja już za 7 dni Również pozdrawiam .
...od 8 sierpnia jestem na Hercegovackiej 1
Cześć. No właśnie, Hercegowacka 1. Pisałeś wielokrotnie, że tam można się zaopatrzyć w dobry trunek Zapytam jako nowicjusz, bo pierwszy raz będę w CRO. Każdy tam może sobie tak przyjść i kupić? Chodzi mi o wino i rakiję. Pozdrawiam
Absolut napisał(a):Jeżeli ktoś z Was rozważa wycieczkę z Podacy do BiH, np Mostaru, to już za granicą przy drodze można zaopatrzyć się w wyborne wino i rakiję, ceny konkurencyjne do tych w Podacy, chociaż te i tak nie są złe. W zeszłym roku na Hercegovackiej 1 buteleczka 1 litr wina 20 kun. Jeszcze 4 dni i będę sączył
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne