śmigacz napisał(a):Tomala1978 napisał(a):Widzę że w sierpniu będzie kilka osób z forum w Podacy , może w końcu zobaczę wlepę na samochodzie inną niż moją
W ubiegłym roku szukałem i nie znalazłem nikogo. Moje auto zostało też dom od gospodarza i stało w garażu przez cały pobyt w Podacy. Takie pytanie : Prawdopodobnie 30.07 będziemy w Podacy jeden dzień. Gdzie można zostawić auto blisko plaży południowej? Jedyne miejsce które mi przychodzi na myśl to okolice studenaca.
B12 napisał(a):Witam wszystkich. Za tydzień wybieram się do Podacy. Pensjonat Barisa. Z tego co tu o nim przeczytałem ( w sumie nie wiele ) to zaczynam się bać, tym bardziej, że pisali to starzy wyjadacze Był ktoś z Was tam? Poratujecie jakąś opinią ? Sama Podaca wiem, że mi przypasuje, spokój i miejsca do długich spacerów.
B12 napisał(a):B12 napisał(a):Witam wszystkich. Za tydzień wybieram się do Podacy. Pensjonat Barisa. Z tego co tu o nim przeczytałem ( w sumie nie wiele ) to zaczynam się bać, tym bardziej, że pisali to starzy wyjadacze Był ktoś z Was tam? Poratujecie jakąś opinią ? Sama Podaca wiem, że mi przypasuje, spokój i miejsca do długich spacerów.
Ktoś pomoże odnośnie tego pensjonatu ? Może VONPLES ? To mój pierwszy wypad do Chorwacji. Wiem, że mam zabrać buty do wody i karimatę, ktoś coś podpowie co jeszcze, jak na ten pierwszy raz ? Będę w Podacy przez tydzień, w planie wycieczka do Dobrovnika.
B12 napisał(a):B12 napisał(a):Witam wszystkich. Za tydzień wybieram się do Podacy. Pensjonat Barisa. Z tego co tu o nim przeczytałem ( w sumie nie wiele ) to zaczynam się bać, tym bardziej, że pisali to starzy wyjadacze Był ktoś z Was tam? Poratujecie jakąś opinią ? Sama Podaca wiem, że mi przypasuje, spokój i miejsca do długich spacerów.
Ktoś pomoże odnośnie tego pensjonatu ? Może VONPLES ? To mój pierwszy wypad do Chorwacji. Wiem, że mam zabrać buty do wody i karimatę, ktoś coś podpowie co jeszcze, jak na ten pierwszy raz ? Będę w Podacy przez tydzień, w planie wycieczka do Dobrovnika.
Tomala1978 napisał(a):B12 napisał(a):B12 napisał(a):Witam wszystkich. Za tydzień wybieram się do Podacy. Pensjonat Barisa. Z tego co tu o nim przeczytałem ( w sumie nie wiele ) to zaczynam się bać, tym bardziej, że pisali to starzy wyjadacze Był ktoś z Was tam? Poratujecie jakąś opinią ? Sama Podaca wiem, że mi przypasuje, spokój i miejsca do długich spacerów.
Witam, w tym konkretnym pensjonacie nie byłem ale zawsze byli tam ludzie , w zeszłym roku przyjechały dwie wycieczki z Polski autokarem . W Chorwacji standard nie jest jakiś super wysoki no chyba że za 100 euro . Pensjonat jest przy głównej drodze Jardance więc jeśli będziesz miał okna na ulice to trochę lipa bo poza tym na parterze jest bar . Ale z drugiej strony w ciągu dnia i tak będziecie na dworze a wieczorem robi się cicho . Co zabrać do Chorwacji , w sumie to tyle co na każde inne wakacje , buty do wody to juz wiesz, jak czegoś zapomnisz to wszystko kupisz na miejscu ceny bardzo zbliżona do naszych . Całkiem blisko jest lidl jak by co Do zobaczenia na miejscu ja ruszam za 9 dni Jak będziecie mieć jakieś pytania piszcie śmiało , do Cro jeżdżę juz 8 lat
benito5 napisał(a):Tomala1978 napisał(a):B12 napisał(a):B12 napisał(a):Witam wszystkich. Za tydzień wybieram się do Podacy. Pensjonat Barisa. Z tego co tu o nim przeczytałem ( w sumie nie wiele ) to zaczynam się bać, tym bardziej, że pisali to starzy wyjadacze Był ktoś z Was tam? Poratujecie jakąś opinią ? Sama Podaca wiem, że mi przypasuje, spokój i miejsca do długich spacerów.
Witam, w tym konkretnym pensjonacie nie byłem ale zawsze byli tam ludzie , w zeszłym roku przyjechały dwie wycieczki z Polski autokarem . W Chorwacji standard nie jest jakiś super wysoki no chyba że za 100 euro . Pensjonat jest przy głównej drodze Jardance więc jeśli będziesz miał okna na ulice to trochę lipa bo poza tym na parterze jest bar . Ale z drugiej strony w ciągu dnia i tak będziecie na dworze a wieczorem robi się cicho . Co zabrać do Chorwacji , w sumie to tyle co na każde inne wakacje , buty do wody to juz wiesz, jak czegoś zapomnisz to wszystko kupisz na miejscu ceny bardzo zbliżona do naszych . Całkiem blisko jest lidl jak by co Do zobaczenia na miejscu ja ruszam za 9 dni Jak będziecie mieć jakieś pytania piszcie śmiało , do Cro jeżdżę juz 8 lat
Tak dla ścisłości - tam nie ma lidla , tylko mini-market Studenac ...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne