Absolut napisał(a):Podobno ma być strefa kibica na placu przed Studenacem .
Hehehehehe to na pewno nawet w to nie wątpiłam. A siedzieć będziemy na stoisku z warzywami
jusia99 napisał(a):Absolut napisał(a):Podobno ma być strefa kibica na placu przed Studenacem .
Hehehehehe to na pewno nawet w to nie wątpiłam. A siedzieć będziemy na stoisku z warzywami
Tomala1978 napisał(a):Witam wszystkich , czy jest może ktoś teraz z Podacy i może mi sprawdzić jaki jest kurs kuny w stosunku do euro .
Zastanawiam się czy kupić w Polsce kuny czy może lepiej euro , z góry dzięki za informacje .
Pozdrawiam
gonzo napisał(a):Czytajac to forum przed wyjazdem też byłem zachwycony Podacą ale pojechałem i zobaczyłem na miejscu i zdanie zmieniłem . Moim zdaniem lepiej jest w Gradac.
cresida napisał(a):Mam pytanie odnośnie dojazdu do Podaca. Jedziecie autostradą do Sestanovac i potem wzdłuż Jadranki, czy dopiero zjeżdżacie w Mali Prolog. Dodam że będę jechał 20 sierpnia w poniedziałek.
t_i_t_o napisał(a):Hej, co tam u Was w Podacy?
Widziałem, że plaża północna obłożona tak, że ludzie na deptaku się opalają
Nie wiem, jak jest na plaży południowej, bo dotarłem tylko do Studenaca
Tomala1978 napisał(a):Widzę że w sierpniu będzie kilka osób z forum w Podacy , może w końcu zobaczę wlepę na samochodzie inną niż moją
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne