Cro maniacy jedno pytanko ile czasu zajmuje Wam dojazd do Podacy z okolic Śląska biorąc pod uwagę remonty .
Pozdrawiam.
Tomala1978 napisał(a):Cro maniacy jedno pytanko ile czasu zajmuje Wam dojazd do Podacy z okolic Śląska biorąc pod uwagę remonty .
Pozdrawiam.
maniusc napisał(a):Apartamenty te znalazłem na http://www.apartamentychorwacja.pl a pisał ze mną Blazevic Alen i rzeczywiście jako osobę kontaktową na miejscu podał mi Anę. Podobno mamy mieć apartamenty na ostatnim piętrze nr 301 i 302. Pamiętasz może czy na tym tarasie sa jakieś stoliki, krzesła ewentualnie parasole ?
maniusc napisał(a):maniusc napisał(a):Apartamenty te znalazłem na http://www.apartamentychorwacja.pl a pisał ze mną Blazevic Alen i rzeczywiście jako osobę kontaktową na miejscu podał mi Anę. Podobno mamy mieć apartamenty na ostatnim piętrze nr 301 i 302. Pamiętasz może czy na tym tarasie sa jakieś stoliki, krzesła ewentualnie parasole ?
PS. ile w tym roku za apartament?
el_grego napisał(a):Tomala1978 napisał(a):Cro maniacy jedno pytanko ile czasu zajmuje Wam dojazd do Podacy z okolic Śląska biorąc pod uwagę remonty .
Pozdrawiam.
Jadę tam (do Podacy) pierwszy raz więc z doświadczenia Ci nie powiem ale... wujek google liczy czasy całkiem przyzwoicie (samej jazdy) dodaj przewidywany czas na postoje/tankowania itd i masz wynik. W kwestii czasu straconego w korkach na remontowanych odcinkach raczej nikt Ci jasno nie okresli opóźnień - za dużo zmiennych (dzień wyjazdu, chwilowe natężenia ruchu itd...). Ja w tym roku poraz pierwszy wybieram się do CRO przez SK/HU, wcześniej 3x jechałem przez CZ/AT/SLO(MLP) - a decyzję o zmianie trasy podjąłem m.in pod wpływem właśnie tych przewidywanych (powtarzalnych co roku) utrudnień na remontowanych odcinkach w CZ (Ołomuniec - Brno), w AT (okolice Wiednia) i SLO (odcinek Ptuj - Gornji Macelj)... no i trochę z ciekawości zobaczenia czegoś nowego
anubis2423 napisał(a):Witam znalazłem ofertę z biura podróży do Podacy do domU Ruzica czy ktoś może był tam biuro jest z Wrocławia JU-KA.Pozdrawiam
Tomala1978 napisał(a):el_grego napisał(a):Tomala1978 napisał(a):Cro maniacy jedno pytanko ile czasu zajmuje Wam dojazd do Podacy z okolic Śląska biorąc pod uwagę remonty .
Pozdrawiam.
Jadę tam (do Podacy) pierwszy raz więc z doświadczenia Ci nie powiem ale... wujek google liczy czasy całkiem przyzwoicie (samej jazdy) dodaj przewidywany czas na postoje/tankowania itd i masz wynik. W kwestii czasu straconego w korkach na remontowanych odcinkach raczej nikt Ci jasno nie okresli opóźnień - za dużo zmiennych (dzień wyjazdu, chwilowe natężenia ruchu itd...). Ja w tym roku poraz pierwszy wybieram się do CRO przez SK/HU, wcześniej 3x jechałem przez CZ/AT/SLO(MLP) - a decyzję o zmianie trasy podjąłem m.in pod wpływem właśnie tych przewidywanych (powtarzalnych co roku) utrudnień na remontowanych odcinkach w CZ (Ołomuniec - Brno), w AT (okolice Wiednia) i SLO (odcinek Ptuj - Gornji Macelj)... no i trochę z ciekawości zobaczenia czegoś nowego
Pytałem o czas przejazdu ponieważ zawsze jeżdżę przez CZ/AT/SLO i właśnie zastanawiam sie nad SK/HU w związku z remontami .
śmigacz napisał(a):Ja na razie mam dylemat jak opuścić nasz kraj. Z początku miałem jechać przez Zwardoń Słowację i nocleg nad Balatonem. Teraz myślę czy nie jechać Kraków, Chyżne i dalej w dół przez Słowację i nocleg nad Balatonem. Druga trasa krótsza ale według Google maps dłuższa o 40 minut. Nikt mnie nie goni no więc którędy radzicie jechać? Potem będę rozmyslał jak dojechać do Podacy czy przypadkiem nie odwiedzić po drodze BiH. Póki co jak dotrzeć nad Balaton.
VONPLES napisał(a):...a skąd wyjeżdżasz??...a po drodze BiH radzę odwiedzać w drodze....powrotnej!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne