VONPLES napisał(a):Z ogromnym żalem, muszę Was wszystkich poinformować, że wszystko na to wskazuje..........nie będzie mnie w tym roku po raz pierwszy od lata 2010 roku w Podacy . Mam nadzieję, że dla większości z Was spędzających w Podacy swoje chorwackie (Dalmackie) wakacje moja "agitacja" polecająca to Wspaniałe Miejsce, nie doprawadzała do wściekłości, nerwowości, marudzenia i ...jęczenia Pozdrawiam i do zobaczenia za rok w Podacy
Absolut napisał(a):VONPLES napisał(a):Z ogromnym żalem, muszę Was wszystkich poinformować, że wszystko na to wskazuje..........nie będzie mnie w tym roku po raz pierwszy od lata 2010 roku w Podacy . Mam nadzieję, że dla większości z Was spędzających w Podacy swoje chorwackie (Dalmackie) wakacje moja "agitacja" polecająca to Wspaniałe Miejsce, nie doprawadzała do wściekłości, nerwowości, marudzenia i ...jęczenia Pozdrawiam i do zobaczenia za rok w Podacy
No to daj Boże, żebyś w przyszłym roku znów trafił do Podacy, czego i sobie życzę, na razie 7:4 dla Ciebie , pozdrawiam i wszystkiego najlepszego
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne