Info dla koneserów białego wina, na Hercegovackiej 1 białego wina brak , ale apartament obok jeszcze ma .[/quote]
Czyli Rade Kvesić nie nadąża z produkcją......na szczęście u Grge jeszcze jest
śmigacz napisał(a):Powiem szczerze że dwa dni temu w imieniny żony otwarliśmy ten trunek od Rade i wszystkim posmakował. Za rok będziemy szykowali więcej miejsca w bagażniku. Coś mi się wydaje że to co mamy wystarczy tylko do końca roku. Jak żyć przez kolejne 6 miesięcy 2018r do kolejnego wyjazdu do Chorwacji?
Absolut napisał(a):Odwołuję wszystko co powiedziałem dobrego o jedzeniu w Bonacy, wczoraj poszliśmy tam na kolację i mam wrażenie, że byłem w zupełnie innym miejscu niż rok temu, po pierwsze nie było ćrni rizot, po drugie siostrzeniec czekał 1,5 godz na cevapi, my na kalmary 1,05 godz, a ilość jedzenia na talerzu w stosunku do ceny...., szkoda gadać, więc raczej unikajcie tego miejsca, jeśli nie chcecie się zawieść.
p.s. Ale dzisiaj grzeje od rana
mk64 napisał(a):Wczoraj odwiedziłem Rade w celu zakupu rakiji, co, powołując się na Bogdana i Ewę, uczyniłem Trunek okazał się być zacny Rade nie omieszkał nas poczestowac kieliszkiem swojego wyrobu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne