Tomala1978 napisał(a):A no właśnie co z tymi naklejkami
naklejki-cro-pl-t36632.html
VONPLES napisał(a):Kobal66 - Subiektywne moje odpowiedzi na Twoje pytania. Skupię się na Podacy (5km od Gradaca):
1. Spokojne dwie plaże w Podacy
2. W Podacy przy sklepie Studenac (centrum) codziennie rano możesz kupić świeże ryby.
3. Stara Podaca i szlakami do Zaostrogu lub Gradaca
4. Stara Podaca, a na wieczorne spacery promenada wzdłuż Jadranu od Gradaca przez Brist, Podace do Zaostrogu.
5. Do Mostaru w Bośni.
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu!
maniek_wroc napisał(a):Jako że to mój pierwszy post chciałem przywitać wszystkich Cro-maniaków
Byłem w Podacy w 2016r. Bardzo fajna i spokojna miejscówka ( szczególnie we wrześniu ) Kobal66 - polecam ci wypad do Mostaru ale wyjedź rano i najpierw po drodze jedź na wodospady Kravica z rana nie będzie tłoku .... potem jeszcze zatrzymaj się w Pocitelj ....i zwiedź kamienne miasto ...wchodzi się na górę ....jest fajny widok i można połazić po ruinach a następnie już prosto do Mostaru .....tam obiadek i zwiedzanie ... jak chcesz zobaczyć cały Mostar z góry to udaj się na Mostarski zvonik mira jest tam wieża widokowa na chyba 75m.
A wracając możesz jechać inną trasą i pojechać przez Medziugorije ...ale to chyba za dużo jak na jeden dzień.
Kobal66 napisał(a):VONPLES napisał(a):Kobal66 - Subiektywne moje odpowiedzi na Twoje pytania. Skupię się na Podacy (5km od Gradaca):
2. W Podacy przy sklepie Studenac (centrum) codziennie rano możesz kupić świeże ryby.
4. Stara Podaca, a na wieczorne spacery promenada wzdłuż Jadranu od Gradaca przez Brist, Podace do Zaostrogu.
5. Do Mostaru w Bośni.
Pisząc w tym miejscu spodziewałem się Ciebie i Podacy .
Jak tam zaplecze knajpiano/restauracyjne ?
Napisz proszę jak z cenami apartamentów czy we wrześniu 15e/osoba wystarczy i gdzie najlepiej szukać ?
Czy poza rybkami jakieś mule lub kalmary można tam kupić ?
Gdzie w pobliżu jest jakiś maxi konzum lub coś podobnego ?
Jakieś górskie szlaki - słyszałem coś o sv. Ilija nad Gradacem ?
Kobal66 napisał(a):VONPLES napisał(a):Kobal66 - Subiektywne moje odpowiedzi na Twoje pytania. Skupię się na Podacy (5km od
Napisz proszę jak z cenami apartamentów czy we wrześniu 15e/osoba wystarczy i gdzie najlepiej szukać ?
Czy poza rybkami jakieś mule lub kalmary można tam kupić ?
Gdzie w pobliżu jest jakiś maxi konzum lub coś podobnego ?
Jakieś górskie szlaki - słyszałem coś o sv. Ilija nad Gradacem ?
VONPLES napisał(a):Kobal66 - Subiektywne moje odpowiedzi na Twoje pytania. Skupię się na Podacy (5km od Gradaca):
5. Do Mostaru w Bośni.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne