marynamaj napisał(a):VONPLES napisał(a):Wyjazd zaklepany jesteśmy w Podacy 7 rok z rzędu..... w tym roku od 20 do 30 sierpnia!!
To może się na siebie natkniemy na siebie Będę między 17-a 28.08
...wszystko przed Nami.....do zobaczenia
karoka65 napisał(a):Jako że to pierwszy post na tym forum, witam wszystkich bardzo serdecznie
W tym roku wybór padł na Podacę ( Put sela 4 ), jak będzie zobaczymy, termin zaklepany jesteśmy od 4-ego do 18-ego sierpnia.
Znalazłem jakieś opinie na forum o tej miejscówce ale za wiele tego niema.
Powiem że cena bardzo atrakcyjna w porównaniu z zeszłym rokiem na VIR gdzie za podobny apartament ( 9 osób ) było bodajże 125 eurosów za dzionek.
Będziemy w zamieszkiwać w 7 osób, znajomi mają przyklepaną jeszcze dwójkę.
Potrzebuję jeszcze jednej dwójki dla drugich przyjaciół, gospodarz ma coś znaleźć w pobliżu ale gdyby ktoś miał jakiś namiar to bardzo proszę na PW.
anubis2423 napisał(a):Witam zainteresowaliście mnie Podacą było by coś innego może jakiś namiar na kwaterę dla 7 osób urlop mam 15-30 lipca adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Może grono fanów Podacy by się zwiększyło. Dzięki
kodens79 napisał(a):Witam.
My po raz 5 w CRO ale pierwszy raz jedziemy do Podacy.
Czytałem już inne wątki o Podacy ale moja żona musi czasami wiedzieć więcej niż inni.
Interesuje ją ile knajpek jest i czy są jakieś godne polecenia(nie jada pizzy)
Jak wyglądają dojścia do plaży bo wiem że są dwie .
My będziemy mieszkać ulicę za sklepem Studenac.
Którą plażę wybrać z dzieckiem 7 lat ?
Dziękuję z góry za pomoc
anubis2423 napisał(a):Wiesz byłem na Adriatic.hr mam parę kwater może mógłbyś zerknąć i ocenić pod względem położenia, a może z któreś korzystałeś. 6798, 314 ,6874,315 ,
anubis2423 napisał(a):Witam zainteresowaliście mnie Podacą było by coś innego może jakiś namiar na kwaterę dla 7 osób urlop mam 15-30 lipca adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Może grono fanów Podacy by się zwiększyło. Dzięki