Mikromir napisał(a):wtopek, jak szukasz knajp i marketów, to się najlepiej od razu przenieś do Gradaca.
wtopek napisał(a):Dziwne, było nie było, miejscowość wakacyjna a ani jednego miejsca aby coś zjeść albo zrobić zakupy?
Mikromir napisał(a):wtopek napisał(a):Dziwne, było nie było, miejscowość wakacyjna a ani jednego miejsca aby coś zjeść albo zrobić zakupy?
Ależ wtopek, już Ci przecież napisano, że są jedne i drugie miejsca.
Tylko nie sądzę, żeby były w stanie sprostać Twoim wymaganiom... Obawiam się, że mógłbyś być niezadowolony z poziomu usług i niewielkiego wyboru...
Poza tym - czy Ty to dobrze przemyślałeś? Piasku na plaży brak, ludzi dużo, wybór knajp z lokalnymi potrawami wąski, lokalny targ to raptem 1-2 stoiska... no i nie jest to Czarnogóra ani Grecja... Możesz żałować.
wtopek napisał(a):A jakie sa moje wymagania?
wtopek napisał(a):standardowe skromne wymagania
wtopek napisał(a): niezłe restauracje, markety
wtopek napisał(a): na wyjeździe atrakcją jest lokalna kuchnia i produkty...
wtopek napisał(a): ja i dzieci wolimy piasek
wtopek napisał(a): przy plaży, która można nazwać plażą
wtopek napisał(a):Ja wybieram miejsca, gdzie przed oknem/tarasem mam tylko morze, nie parking/ulicę z samochodami, bez względu na to czy to przelotówka, czy lokalna uliczka, unikam też kwater gdzie pod oknami mam kurortowy deptak.
wtopek napisał(a):Apartament przy plaży... z ogrodem/zacienieniem, miejscem na grilla, dużym balkonem/tarasem...
generał4101 napisał(a):WITAM CZY KTOŚ MOŻE DAĆ MI NAMIARY NA SPRAWDZONY APARTAMENT 2+2 PODACA
wtopek napisał(a):znalazłem, Pralas, z grubsza spełnia moje skromne wymagania
ważne, że jest jaka taka plaża, nie beton
jeszcze żeby bar na plaży i tawerna z grubsza sięgająca poziomem greckiej i będę w pełni szczęścia
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne