Dziękuję za odpowiedź.
Juz na miejscu jestem i tablice znalazłem.
Dziś nareszcie pełen spokojny dzień, a góry zapewne na spokojnie ☺
signum69 napisał(a)::papa:
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Myślałem że w tym roku będziemy po raz 10 z rzędu w Podaca ale los ( czytaj żona i córka ) zadecydował że zmieniamy miejscówkę na bardziej "rozrywkową" i od 15 sierpnia będziemy w Tucepi.
Mimo tego zawsze z wielkim sentymentem będę wspominał te 9 ostatnich lat w Podaca . Moje serce też tutaj zostało na zawsze
Chociaż tym razem także chcemy na jeden dzień zawitać aby odwiedzić naszych zaprzyjaźnionych gospodarzy.
Dla wszystkich którzy już byli , są albo będą w Podaca życzę dużo słonka i sprawnej klimatyzacji w apartamentach
pozdrawiam serdecznie - Marek
matekogon napisał(a):Stali Bywalcy czy możecie mi jeszcze podpowiedzieć czego wystrzegać się w Podacy. Które knajpki omijać wielkim łukiem a do który wejść i zjeść coś dobrego? Czy serwują tam te duże dobre lody? A i często piszecie o spacerkach do Gradaca. Ile tam się idzie spacerkiem. Czy podrożało w chorwacji bo słyszałem ostatnio w wiadomościach że drożej jest
Bakis napisał(a):Witam i ja
Wybieram się do Podacy już 15.08. Na ulicę Guvno 20 . Jest to pierwsza moja podróż do tej miejscowości.
Czy stali bywalcy wiedzą może coś nt. tego domu? Może ktoś posiada informacje typu ile do morza, jakieś knajpki? Może ktoś ma (lub mógłby zrobić) jakąś fotkę. Byłbym wdzięczny. Nie pytam czy warto jechać bo po lekturze niniejszego forum nie mam żadnych wątpliwości.
Aha, czy jest sens brać rowery? Jest tam jakaś trasa, którą można by sobie "pośmigać" na rowerze? Oczywiście czysto rekreacyjnie .
Pozdrawiam wszystkich będących po, w trakcie i przed urlopem.
VONPLES napisał(a):my będziemy w Podacy od najbliższej niedzieli do 19 sierpnia na Hercegovackiej 1 ...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne