Slawek65 napisał(a):Witam
Właśnie jestem na etapie rezerwacji u pani Antonii Cvitanovic...myślę,że wszystko będzie ok...wyjazd od 5 lipca na 10 dni.
W Podacy będziemy pierwszy raz....w poprzednich latach Ciovo (Mastrinka) i Promajna....
KTomek napisał(a):Witam.
Właśnie siedzimy ze znajomymi i zastanawiamy się czy jechać do Podaca. Do tej pory byliśmy w Baśce Voda i w Makarskiej, czyli w większych miejscowościach. Z jednej strony fajnie bo jest gdzie wyjść, z drugiej człowiek na człowieku, gwar i tłok. Jedziemy w dwie rodziny z 3 dzieciakami w wieku od 3 do 5 lat, tak że raczej zależy nam bardziej na spokoju, ale bez przesady Mocno się zastanawiamy bo trafiliśmy fajną kwaterkę, mały domek letniskowy dosłownie przy samej plaży, jeszcze nie rezerwowalliśmy na 100% to nie powiem gdzie
Podsumowując:
- czy polecacie tą miejscowość,
- czy jest gdzie zjeść fajną kolację, wyjść wieczorem na piwko, pospacerować
- i najważniejsze - jakie są plaże, pod kątem dzieci
Dzięki za info.
Slawek65 napisał(a):Witam
Właśnie jestem na etapie rezerwacji u pani Antonii Cvitanovic...myślę,że wszystko będzie ok...wyjazd od 5 lipca na 10 dni.
W Podacy będziemy pierwszy raz....w poprzednich latach Ciovo (Mastrinka) i Promajna....
KTomek napisał(a):- czy polecacie tą miejscowość,
- czy jest gdzie zjeść fajną kolację, wyjść wieczorem na piwko, pospacerować
- i najważniejsze - jakie są plaże, pod kątem dzieci
Dzięki za info.
ogvip napisał(a):Slawek65 napisał(a):Witam
Witam,
Czy mógłbym prosić o namiar na Promanjnę, chcemy się tam wybrać w tym roku 3+2
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne