Mikromir napisał(a):luks napisał(a):To ja z cenami chyba was przebiję bo płacę 50 EUR za apartament 2 pokoje + kuchnia (wifi i klima w cenie) dla 5 osób oczywiście w lipcu czyli teraz
Do tego o ile pamiętam stamtąd kawałek Jadranu widać...
Do dziś nie mogę odżałować, że mi ten termin nie spasował u Twoich gospodarzy w zeszłym roku. A może to Ty mi ten apartman zająłeś, co?!
Też miałam niby to samo za tę samą cenę, tylko fajnego widoku mi brakowało...
luks napisał(a):po fishpickniku ..... było zaje..... polecam Felun Jedan. Cena po 120 kun od osoby, wycieczka na Peljesac (plażowanie 3 godziny) potem obiad z rybką i winem i w drodze na Hvar skoki do wody z górnego pokładu było naprawdę super, plecy znowu pieką jak cholera
ps. na Peljesac koniecznie bierzcie sprzęt do nurkowania, warto
Kuca napisał(a):Z grupką znajomych właśnie będziemy się wybierali na Korculę - koszt 220 kun.
Proszę powiedzieć jak to tam jest z posiłkami, napojami, alkoholem itp.
Czytałem że podobno ma być fuuul wszystkiego a tak naprawdę to jest jeden posiłek i alkohol do spróbowania, a napojów tylko jest bez limitu.
Ktoś powie coś więcej ?
Kuca napisał(a):Z grupką znajomych właśnie będziemy się wybierali na Korculę - koszt 220 kun.
Czytałem że podobno ma być fuuul wszystkiego a tak naprawdę to jest jeden posiłek i alkohol do spróbowania, a napojów tylko jest bez limitu.
Ktoś powie coś więcej ?
Ktoś powie coś więcej ?
luks napisał(a):właśnie 2 godziny temu włączyli prąd po 20 godzinach braku wczoraj przeszły konkretne burze i ulewy, Studenac i kiosk zamknięte były z powodu braku prądu .... ciężko o zimne piwo a od rana lampa na niebie. Fajna sytuacja jak prąd włączyli i ludzie na plaży zaczęli klaskać
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne