Ahh... to nawet nie mówię ile my płacimy za nocleg... Ale zależało mi na klimie, na widoku na morze to mam. Kasa już odłożona to jakoś przełknę.
Ale te 25EUR...
Mikromir napisał(a):maniusc napisał(a):Primorski put 21, Villa Jelena
Ach tak, racja, już sobie przypomniałam. Gapa ze mnie.
No to do plaży masz bliżej niż te 100m. Cena niższa niż na ich stronie, pewnie negocjowana?
maniusc napisał(a):Mikromir napisał(a):maniusc napisał(a):ale jedziemy tam pierwszy raz, więc nie wiem jak jest?
Wiesz, jak mijałam ten dom i widziałam ludzi na balkonach, to nie wyglądali na smutnych.
dzięki
a może wiesz jak u nich z parkingiem?
Asiar napisał(a):Mój wyjazd okazał się realny dopiero miesiąc temu, inaczej bym zrezygnowała i szukała czegoś w normalnej cenie. I już mnie nie dobijajcie, plissss. I tak się cieszę , cieszę się mimo tego zgrzytu Na drugi rok, o ile los okaże się dla mnie łaskawy, będę szukać już od lutego, albo nawet od stycznia:P
maniusc napisał(a):a co to za mapa jest?
luks napisał(a):To ja z cenami chyba was przebiję bo płacę 50 EUR za apartament 2 pokoje + kuchnia (wifi i klima w cenie) dla 5 osób oczywiście w lipcu czyli teraz
luks napisał(a):To ja z cenami chyba was przebiję bo płacę 50 EUR za apartament 2 pokoje + kuchnia (wifi i klima w cenie) dla 5 osób oczywiście w lipcu czyli teraz
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne