Sroqraf napisał(a):Witajcie, podpowiedzcie proszę jaki zakres cenowy za nocleg dla 2 osób obstawiać w połowie lipca? Od 14 rozpoczynam urlop i chcę rwać do HR. Obstawiam PAG lub coś niżej. 6-7 nocy.
no niestety, piekarnia jest tylko przy Studenacu, za to z dużym wyborem pieczywka, i z miłą, urodziwą sprzedającą:)edenka napisał(a):Dziękuję za odpowiedź:) chodzi mi głównie o sklep z pieczywem lub piekarnię.Na śniadanie zakupy robi nasza młodzież, a jak mam słuchać jak to daaaaleko do sklepu....
beakarp napisał(a): no niestety, piekarnia jest tylko przy Studenacu, za to z dużym wyborem pieczywka, i z miłą, urodziwą sprzedającą:)
Elizasz napisał(a):beakarp napisał(a): no niestety, piekarnia jest tylko przy Studenacu, za to z dużym wyborem pieczywka, i z miłą, urodziwą sprzedającą:)
Nie ma już piekarni nad samym morzem? Mieliśmy tam kwatery 3 i 4 lata temu, wtedy była....
o, tu link do kwatery, a czerwony daszek jest/był od piekarni...
http://www.adriatic.hr/pl/chorwacja-dal ... /AS-2647-b
pablokin napisał(a):Drogi kolego VONPLES nikt nie przesadza sprawdziłem na własnej skórze w Piątek wróciłem to dopiero początek sezonu i z miejscem krucho taka jest rzeczywistość nas było sześć osób oczywiście pojedyncze osoby zawsze się gdzieś wcisną ale nie oto chodzi.To nie jest już Podaca z przed kilku lat w tym miejscu rządzą praktycznie Czesi jest ich ogrom.
slavko.v napisał(a):Podaca, jak Podaca... apartman, plaża, Studenac, kantor, Stara Podaca, Czesi...było fajnie, ale nic mnie nie urzekło żeby przyjeżdżać tam co rok... ciągnie mnie na jug... chyba zdradzę CRO i przyszłe wakacje w Czarnogórze... heheh
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne