Hehe, może dostanę honorowe obywatelstwo
Jesteśmy zawsze w willi Nikolic, cenowo w zależności od apartamentów to 45-55 z klimą. Wpisz w google Podaca Nikolic i wyskoczą Ci wszelkie informacje.
signum69 napisał(a):Hehe, może dostanę honorowe obywatelstwo
Jesteśmy zawsze w willi Nikolic, cenowo w zależności od apartamentów to 45-55 z klimą. Wpisz w google Podaca Nikolic i wyskoczą Ci wszelkie informacje.
luks napisał(a):signum69 napisał(a):Hehe, może dostanę honorowe obywatelstwo
My w tym roku 2 raz z rzędu. Mamy apartament 3 domy dalej przy tej ulicy (bliżej linii brzegowej) W willi Nikolic kupowaliśmy często wino domowe od miłego starszego pana
signum69 napisał(a)::papa: Witam wszystkich, jak co roku melduję się w Podaca. To juz 9 raz z rzędu. Czekam niecierpliwie do 9 sierpnia kiedy będziemy na miejscu.
Vonples- tak jak obiecałeś tak zrobiłes, zakładam że post "Podaca 2015" ukaże się chyba w 2014 Rekordy trzeba poprawiać
edenka napisał(a):Witam, zarezerwowaliśmy w 7 osób apartament Pjer Viskovic apartament Niko, z Waszych forumowych opini wynika że Podaca jest OK.!!
oby, bo jak prosiłam o opinię na maila znawcę tej miejscowości to jakoś się wykręcił, mam nadzieję że mnie znajomi nie przeklną :D:D
moze ma ktoś z obserwacji przynajmniej jakąś opinie na temat tych "aparmanów "?!:)
edenka napisał(a):Witam, zarezerwowaliśmy w 7 osób apartament Pjer Viskovic apartament Niko, z Waszych forumowych opini wynika że Podaca jest OK.!!
oby, bo jak prosiłam o opinię na maila znawcę tej miejscowości to jakoś się wykręcił, mam nadzieję że mnie znajomi nie przeklną :D:D
moze ma ktoś z obserwacji przynajmniej jakąś opinie na temat tych "aparmanów "?!:)
VONPLES napisał(a):signum69 napisał(a)::papa: Witam wszystkich, jak co roku melduję się w Podaca. To juz 9 raz z rzędu. Czekam niecierpliwie do 9 sierpnia kiedy będziemy na miejscu.
Vonples- tak jak obiecałeś tak zrobiłes, zakładam że post "Podaca 2015" ukaże się chyba w 2014 Rekordy trzeba poprawiać
Signum69....powiedzmy na przełomie 2014/15.... czuję , że za rok będziesz miał 10 jubileuszowy Podacowy pobyt!! Już dziś gratuluję i mam nadzieję uczestniczyć w jubileuszowej imprezce !!
macias_14 napisał(a):Witam. Czy ktoś z tu obecnych miał okazję przebywać w apartmani Jelena przy Put Sela 2? Nie chodzi o Villę Jelena. Będę wdzięczny o opinie i czy bliskość Jadranki i Disco Fontany nie będzie zbyt uciążliwa. Pozdrawiam.
macias_14 napisał(a):macias_14 napisał(a):Witam. Czy ktoś z tu obecnych miał okazję przebywać w apartmani Jelena przy Put Sela 2? Nie chodzi o Villę Jelena. Będę wdzięczny o opinie i czy bliskość Jadranki i Disco Fontany nie będzie zbyt uciążliwa. Pozdrawiam.
Podbijam pytanie