slavko.v napisał(a):Hej. Byłem w Podacy rok temu i wszystko było ok. Fajna wioseczka... Ale spotkało mnie coś niefajnego ze strony jednego z właścicieli... spotkał mnie w zasadzie jak wróciłem do Polski i przejrzałem skrzynkę e-mailowa... może kiedyś o tym napiszę... bo to chyba nikomu się nie zdarzyło...
beakarp napisał(a):My już 2gi dzień na miejscu Polacy w przewadze liczebnej, aczkolwiek tłumów na plaży nie ma. Jedyna "niedogodność" to komary żrące na tarasie, i, zwłaszcza w nocy
sneer napisał(a):beakarp napisał(a):My już 2gi dzień na miejscu Polacy w przewadze liczebnej, aczkolwiek tłumów na plaży nie ma. Jedyna "niedogodność" to komary żrące na tarasie, i, zwłaszcza w nocy
Ciekawe z tymi komarami, w tych rejonach praktycznie nigdy nie spotykałem tych wkurzających owadów, choć bywałem zawsze w sierpniu.
sneer napisał(a):beakarp napisał(a):My już 2gi dzień na miejscu Polacy w przewadze liczebnej, aczkolwiek tłumów na plaży nie ma. Jedyna "niedogodność" to komary żrące na tarasie, i, zwłaszcza w nocy
Ciekawe z tymi komarami, w tych rejonach praktycznie nigdy nie spotykałem tych wkurzających owadów, choć bywałem zawsze w sierpniu.
Warunki ok, tzn zgodne z opisem. Duży taras, a nawet dwa przylegające do pokoju, z tarasu widać kawałek morza. Czysto i schludnie, przemiła właścicielka. Minusy: klima płatna dodatkowo 5e/doba, 4 kanały TV, brak czajnika /mamy na szczęście własny/, parkingu przy domu nie ma /parkujemy kilka domów dalej u siostry właścicielki. Generalnie jesteśmy zadowoleniMikromir napisał(a):beakarp napisał(a):My już 2gi dzień na miejscu
To miłego pobytu...
Możesz przy okazji napisać jak się ta kwatera sprawdza w praktyce? Zgodna z opisem, etc.?
beakarp napisał(a):Mikromir napisał(a):Możesz przy okazji napisać jak się ta kwatera sprawdza w praktyce? Zgodna z opisem, etc.?
Warunki ok, tzn zgodne z opisem. Duży taras, a nawet dwa przylegające do pokoju, z tarasu widać kawałek morza. Czysto i schludnie, przemiła właścicielka. Minusy: klima płatna dodatkowo 5e/doba, 4 kanały TV, brak czajnika /mamy na szczęście własny/, parkingu przy domu nie ma /parkujemy kilka domów dalej u siostry właścicielki. Generalnie jesteśmy zadowoleni
pablokin napisał(a):Komary są nie dużo ale są.Ludzi na plaży północnej dużo jak rano nie położysz ręcznika czy karimaty można zapomnieć o miejscu.