macias_14 napisał(a):Jeżeli chodzi o porównanie Peljesaca to na razie nic nie jest w stanie przebić Divnej, gdzie codziennie plażowaliśmy. Skoro jednak zapadła decyzja, że jedziemy w inne miejsce to mam zamiar się mile zaskoczyć.
PiotrekS napisał(a):Jakie są szanse złapać w ciemno apartament w Podacy od 20 sierpnia dla 3osób?
Może być nad Jadranką, ale lepiej nie przy niej
sneer napisał(a):VONPLES: jako "Podaco-speca" chciałbym Cię zapytać, o okoliczne rejony części Zaostroga zwanej Kapeć - byłbyś uprzejmy coś o niej napisać? Właśnie zabukowałem tam apartament na 1szy tydzień wakacji, a informacji na forum jak na lekarstwo
Kiedyś mieszkałem w Brist, więc Podaca i Gradac są mi znane, ale dalej się nie zapuszczałem.
Rozumiem, że z Podaca do Zaostrog można przejść spacerkiem?
sneer napisał(a):VONPLES: jako "Podaco-speca" chciałbym Cię zapytać, o okoliczne rejony części Zaostroga zwanej Kapeć - byłbyś uprzejmy coś o niej napisać? Właśnie zabukowałem tam apartament na 1szy tydzień wakacji, a informacji na forum jak na lekarstwo
Kiedyś mieszkałem w Brist, więc Podaca i Gradac są mi znane, ale dalej się nie zapuszczałem.
Rozumiem, że z Podaca do Zaostrog można przejść spacerkiem?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne